Pinspiratie: De mooiste tafeldecoratie voor jouw kerstdiner

De mooiste tafeldecoratie voor jouw kerstdiner

Christmas is coming to town! Nu Sinterklaas terug is naar Spanje, mogen we dan eindelijk ons huis christmas-ready maken. En dan denken de meesten als eerst aan een kerstboom, maar ik denk al na over de tafelaankleding! Ik kan eeuwig wegdromen bij de plaatjes waar ik op Pinterest voorbij scroll. Uiteraard wil ik dit met jullie delen, dus heb ik de mooiste gedecoreerde tafels verzameld in een Pinterestbord. Kunnen we, zodra de kerstboom staat, allemaal even wegdromen bij deze perfecte plaatjes.

...

De leukste adventskalenders van 2017

Mymuesli Adventskalender

Adventskalenders blijven leuk, hoe oud je ook bent! Zeker wanneer je de standaard adventskalender yeet chocolaatjes inruilt voor een adventskalender, gevuld met bijvoorbeeld 24 verschillende soorten Gin, mymuesli muesli mixen of Yankee Candles. Zo wordt het aftellen naar de mooiste tijd van het jaar nog leuker! Wij maakten een lijstje met de leukste adventskalenders van 2017.

...

Trending: Everything Velvet

Pinterest board: Trending: Everything Velvet

Ik weet niet waarmee de velvet trend ooit begon, maar ik weet wel dat je nu er inmiddels niet meer omheen kunt. Everything Velvet! Je kunt tegenwoordig werkelijk alles in velvet krijgen: van kleding en accessoires tot je complete wooninrichting. Dus ben jij fan van de velvet trend? Dan kun je nu echt helemaal los!

...

7 x de leukste housewarming cadeaus

housewarming cadeaus-header

Je hebt binnenkort een housewarming van vrienden of familie en je hebt geen idee wat je moet geven. Nou dan ben je niet de enige! En dan wil je ook nog eens iets origineels geven. Geen bloemetje of fles drank, maar een cadeau waar degene ook echt wat aan heeft. Maar aan de andere kant ook een cadeau die past in elk interieur. Want je kent wel die cadeautjes die precies niet in je interieur passen en je uit beleefdheid toch maar ergens een plaatsje in huis geeft.

...
totop