Bali & Lombok fotoverslag: Alle highlights van mijn 19-daagse reis!

Lombok

Lekker orgineel, weer een reisblog over Bali. Ik hoor het je denken en je hebt nog gelijk ook. Een vakantie naar Indonesië is al lang niet meer bijzonder. Op Instagram word je doodgegooid met fijne Bali kiekjes en de reisblogs over ‘de ultieme tips voor Indonesië’ vliegen je om de oren. Dus, dat ga ik niet doen. Wat ik wel ga doen is mijn mooiste kiekjes delen zodat je per direct een vliegticket wilt boeken. En als dat vliegticket dan geboekt is kun je nog een paar ultieme tips gebruiken die ik hieronder heb opgesomd. Enjoy!

...

Liefdesverdriet? 5 x tips om je gebroken hart te helen

priscilla-du-preez-gebroken hart helen

De liefde is kwetsbaar. Je gevoel heb je niet zelf in de hand. De liefde kan je intens gelukkig laten voelen, maar ook diep ongelukkig. Je hart kan letterlijk pijn doen. Het ligt in duizend stukjes en je denkt dat je dit verlies niet aan kan. Wekenlang huil je jezelf in slaap. Je krijgt geen hap door je keel. Je voert eindeloze gesprekken met je vriendinnen. Overal waar je fietst of loopt, denk je dat je hem ziet. En elke morgen hoop je dat hij naast je ligt wanneer je wakker wordt. Je hebt een gebroken hart.

...

Spotify Playlist Juni: afspeellijsten voor de zomer

gian-cescon-spotify playlist juni

De zomervakantie gaat nu echt beginnen! Ben jij al aan het aftellen? Of je nu nog 2 weken of 2 maanden moet wachten tot jouw zomervakantie, de voorbereidingen kunnen niet vroeg genoeg beginnen. Om in de vakantiestemming te komen hebben wij de leukste zomerse afspeellijsten voor je uitgezocht. Van rustig opstarten met een kop koffie en relaxte Spaanse tunes voor je aan het werk gaat tot de laatste hand leggen aan jouw summerbody met dé latin work out hits. Voor elk moment een zomerse Spotify afspeellijst.

...

Vaderdag cadeau tips: 5x leuke cadeautjes voor jouw vader

annie-spratt-vaderdag cadeau tip

Nog een kleine week en dan is het vaderdag. Een dag om je vader in het zonnetje te zetten. Dit doe ik natuurlijk al te graag, maar ieder jaar sta ik toch weer voor het dilemma: “wat ik moet geven?” Kan jij ook wel wat hulp en inspiratie gebruiken? Dan heb ik hier wat ideeën op een rijtje gezet. Heb jij nog geniale andere ideeën die zeker aan de lijst toegevoegd moeten worden? Laat het me weten! Wellicht kan ik het op de valreep nog regelen, of onthoud ik het voor volgend jaar.

...

5 x industrieel behang: de tofste industriële muren voor in huis

industriele muren - header

Toen wij 4,5 jaar geleden ons huis kochten begon een verbouwing van 10 lange maanden. Hoognodig, want het huis was volgens mij sinds de renaissance niet meer onder handen genomen. De grootste klus was het losbikken van alle baksteen strips die op de muren waren gemetseld. Van die ‘neppe’ bakstenen van slechts een paar cm dik,  die met een lekkere dikke laag lijm op de betonnen muur waren vastgekit. Ik weet inmiddels waar het gezegde “muur vast zitten” vandaan komt!

...

DIY: verf bier- en wijnflessen en tover om tot vazen en kaarsenhouder

bier- en wijnflessen vazen

Een volle tas met bier- en wijnflessen en geen zin om naar de glasbak te lopen? Gun ze een tweede leven als vaas of kaarsenhouder! Vis een aantal verschillende vormen en formaten flessen uit jouw glasbak en je bent bijna klaar voor deze super simpele DIY. Zeker die verschillende vormen speciaalbier flesjes doen het goed. Ik laat je zien hoe je in een paar stappen bier- en wijnflessen omtovert tot leuke vazen en kaarsenhouders.

...

Instagram Inspiration: Interieur inspiratie opdoen met deze interior influencers

stephen-di-donato-instagram inspiratie interieur inspiratie

  Interieur- en wooninspiratie halen we allang niet meer uit de bladen en een bezoekje aan de woonboulevard. Ook Pinterest heeft er een concullega bij gekregen: Instagram. Wij delen dé Instagram accounts voor de beste interieur inspiratie. Maar er zijn zoveel verschillende interieurstijlen? Klopt, dus zochten we voor zoveel mogelijk stijlen een passend account!

...
totop