OOTD Vrijdag: All Basics

OOTD vrijdag header

Love the basics! Elk seizoen zijn er een aantal fashion items die iedere vrouw in haar kast moet hebben hangen. En tussen die items zitten ook een aantal tijdloze basics, zoals de zwarte jeans en de witte top. Ik combineerde deze tijdloze basics in mijn favoriete vrijdag outfit.

...

OOTD Donderdag: Pretty in Pink

header-OOTD-donderdag

Pastels waren al trending afgelopen zomer en dat blijven ze ook deze herfst. We verruilen de fleurige jurkjes voor warme sweaters, maar dan wel in pastel! Amber koos voor een pastel roze outfit. Because everything is better in pink! Zolang we nog kunnen genieten van die paar laatste zonnestralen, laten we onze winterjas maar al te graag in de kast hangen en gaan wij voor laagjes. Een warme sweater met denim jacket kan echt nog prima.

...

Trending: Everything Velvet

Pinterest board: Trending: Everything Velvet

Ik weet niet waarmee de velvet trend ooit begon, maar ik weet wel dat je nu er inmiddels niet meer omheen kunt. Everything Velvet! Je kunt tegenwoordig werkelijk alles in velvet krijgen: van kleding en accessoires tot je complete wooninrichting. Dus ben jij fan van de velvet trend? Dan kun je nu echt helemaal los!

...

OOTD Woensdag: Faux Fur Coats

Faux Fur Coats OOTD - header

Bont, bonter, bontst! Dat is wel zo’n beetje het motto van de jassentrend op dit moment. Maar dit is niet het eerste jaar dat de Faux Fur Coats, oftewel nep bontjassen, trending zijn. Ooit waren de bontjassen alleen weggelegd voor de chique oma’s (zie je ze nog rond paraderen in die lange bontjassen?). Dat is in ieder geval verledentijd. Of ja, ze vallen tegenwoordig gewoon niet meer op tussen de grote hoeveelheid bont op straat.

...
totop