Dit zijn de 6 modekleuren voor deze lente!

lente modekleuren header

Trends komen en gaan. Ze zijn elk seizoen verschillend. Maar kleuren daarentegen blijven in grote lijnen per seizoen hetzelfde. In de winter dragen we het liefst zwarte en donkere kleuren. We doen echt wel ons best om wat kleur aan onze garderobe toe te voegen, maar vaak blijft het bij neutrale bruin- en grijstonen. Op een paar gekleurde items na… maar zodra de lente om de hoek komt kijken willen we ineens kleur! Hoe meer kleur hoe beter.

...

Trending: Wrap-it! De leukste omslagjurkjes en -tops

wrap dress-header

Wij kunnen niet wachten tot we onze zomerjurkjes weer uit de kast kunnen halen en vooral die panty ver weg kunnen stoppen. Helaas laat het weer ons nog even in de steek, maar dat betekent niet dat wij nog niet op zoek zijn naar de leukste lente items. De omslag en wikkel tops en jurkjes in vrolijke dessins waren afgelopen zomer al trending en (gelukkig) mogen we deze dit jaar weer uit de kast halen en/of aanschaffen! Wij zochten alvast de leukste items voor je uit. Wrap-it!

...

Klein maar fijn: outfit tips voor kleine vrouwen

outfit tips kleine vrouwen: shorts

“Ik kan er niet bij, zou je mij even kunnen helpen? ”Deze zin hoor je mij regelmatig zeggen als ik in de supermarkt of winkel sta. Helaas ben ik niet gezegend met eindeloos lange benen. Met mijn 1,55 lengtes lang krijg ik het woord “schattig” toegedeeld en vragen ze nog steeds om mijn legitimatie bij de kassa. Vriendelijk bedankt ik dan de cassiere maar het is ook wel eens vervelend. Met schoenen kopen bijvoorbeeld. Met een blos op mijn wangen vraag ik dan om maat vijfendertig. Maar gelukkig ben ik niet de enige mini op deze wereld. Eva Longeria, Anna Nooshin en the Olsen twins sluiten zich aan in deze rij. En inmiddels na een aantal shop ervaringen weet ik heel goed welke stylingstrucs bij mijn lengte passen. Deze tips deel ik vandaag , om de mini’s onder ons te...

10 x pareltjes uit de Zara uitverkoop!

kleurrijke trui - zara uitverkoop -header

Bijna elke vrouw houdt van Zara en van de uitverkoop, maar niet van de te grote hopen kleding en overvollen rekken, die je op die moment in de Zara winkels aantreft. Dus houden wij vrouwen van online uitverkoop shoppen. Wij zochten de pareltjes van de uitverkoop niet tussen de hopen kleding en overvollen rekken, maar gewoon online! En om het nog makkelijker te maken delen we die pareltjes nu met jou. 

...
totop