The perfect bow: 5 hairdo’s met een strik

Strikken, we kunnen er niet omheen, ze zijn razend populair. Aan schoenen, in kleding, maar vooral ook voor in het haar. Ook zo’n domerige romantische look creëren? Met deze 5 hairdo’s met een strik fleur jij in een handomdraai heel je look op.

The high bun

Of je nu een slordige knot of een perfect gestylde bun hoog op je hoofd zet; met een strik eromheen geef je deze look een extra fashionable uitstraling. Hang de strik een beetje aan de zijkant voor een speels effect.

Double the fun

Waarom één strik dragen als het er ook twee kunnen zijn? Maak twee vlechten vlak boven elkaar en finish de look door het strikken van twee lintjes aan de uiteinden. Een speelse en vrolijke look.

Half up

Een eenvoudige maar heerlijke look: de half up hair do met strik. Kies voor groot, kies voor klein; het maakt niet uit want either way het is goed.

 De vlecht

Voor deze look maak je eerst een strakke paardenstaart in je nek en vlecht je deze tot een mooie vlecht. Zet aan het einde vast met een elastiekje in de kleur van de strik. Deze zet je vlak boven het bovenste elastiekje vast. Ga jij graag voor extra uitbundig? Knoop dan ook aan het einde van je vlecht een strik.

More is more

Wat nou less is more? Knoop meerdere strikjes in je loshangende lokken voor een speels effect. Kies voor één kleur of ga los met een compleet kleurenpalet. Perfect om jouw losse lokken een beetje in het gelid te houden of jouw out of bed look in een mum van tijd om te toveren in een look voor een middagje op stap of avondje uit.