Oh zo duur in mijn haute couture: dit was het Manify gala 2023

Het was wat ons betreft hét event van het jaar, het Manify gala 2023. En wat zijn we trots op onze grote broer, want dit jaar was een hele speciale editie. MANIFY viert namelijk zijn tienjarig bestaan! Je begrijpt, toen we de officiële uitnodiging binnen kregen werd 1 december direct geblokt en gingen wij op zoek naar een outfit.

10 jaar Manify

Alsof het de dag van gisteren was; de start van wat uitgegroeid is tot een waar begrip, zeker in het Brabantse landschap! Manify viert dit jaar hun 10-jarig jubileum en daarom stond er begin deze maand een extra feestelijke gala op de agenda. Elk jaar wordt het MANIFY Gala dikker en dikker. En ook dit jaar durft onze broer met gepaste trots te zeggen dat het feestje van vorig jaar weer overtroffen is. Van de lancering van het nieuwe Manify magazine, tot een modeshow en diverse optredens. Felicitaties voor onze grote broer! 

Oh zo duur in mijn Haute Couture

Het thema en de dresscode van dit jaar? Haute couture! Geïnspireerd op het MET gala dat ieder jaar plaatsvindt in New York. Een plek waar de crème de la crème van de filmsterren- en modewereld zich verzamelt in kunstwerken van outfits. Ook op de blauwe loper in Den Bosch verzamelden zich dit jaar weer heel wat paradijsvogels in de meest uitbundige outfits. Van pailletten tot parels en kettingen: voor wie nieuwsgierig is: hier vind je de foto’s van het Manify gala 2023.

Manify gala 2023
Manify
Founders van Manify Tommie van de Wiel & Roel van der Krabben

Something Borrowed

Niet iedereen snelde naar de winkel voor een nieuwe outfit voor op de blauwe loper. Onze eigen Zoë ging voor Something Borrowed. Zoals vele sterren een outfit lenen van hun favoriete designer, zo koos Zoë ervoor een schitterende jurk te huren voor het Manify feest van het jaar. Bij Something Borrowed kun je designer kleding en designer tassen huren voor een periode van 4 of 7 dagen en ook nog eens voor een betaalbare prijs. Super vet en bovendien ook nog eens hartstikke duurzaam!

Huren bij Someting Borrowed is heel eenvoudig. Op de website kies en bestel je jouw item, eigenlijk net zoals je gewend bent bij een webshop. Zoë droeg tijdens het gala de GAIA dress. Perfect voor een feest in de decembermaand. De bestelling werd op dinsdagavond geplaatst en de jurk werd op donderdag al bezorgd. Lekker snel en makkelijk! Oh, en een bestelling wordt geleverd met een retoursticker; easy as that!

"In Something Borrowed vond ik een geweldige partner in crime voor de perfecte look"
@ladifynl Party season is on! 💃 GRWM voor het @manifyoutoffice Gala! Voor hét gala van het jaar hadden we een perfecte outfit nodig en die vonden we bij Something Borrowed. Eenvoudig, betaalbaar en huren is ook nog eens hartstikke duurzaam! Zou jij een outfit huren voor de feestdagen? #collab #sopr #somethingborrowed #fashion #sustainablefashion #grwm #ladify ♬ Moi...Lolita - Angèle - Trinix Remix

En het bleef nog lang onrustig

Het bier en de bubbels vloeiden rijkelijk, er werd heel wat afgedanst en er werden heel veel mooie plaatjes geschoten die avond daar in de kerk in Den Bosch. We moeten nog een beetje bijkomen van het feestje, maar kijken stiekem al uit naar volgend jaar! Ben jij er dan ook bij?

Manify
Wat is een feestje zonder 'blauwe' loper?