5x tijdloze sieraden voor in jouw jewellery box

Een sieraad leent zich uitstekend om een outfit net dat beetje extra te geven. Van grote statement oorbellen tot een subtiele parel. Net zoals een basis garderobe zou je deze sieraden in ieder geval in jouw Jewellery box moeten hebben.

Van een parelsnoer tot een naamketting van goud, de basic jewellery voor in jouw box.

Subtiele gouden ketting

Niets zo stijlvol als een eenvoudig goud kettinkje dat bungelt om je nek. Een absolute must-have voor iedere basisgarderobe. Voeg daar een subtiele hanger aan toe, zodat de ketting in een mooie V naar jouw decolleté wijst, en jouw look is eigenlijk al compleet.

Glanzende parels

Parels, deze kunnen eigenlijk niet missen in een basis juwelenuitzet. Een echte versie, de schat van een oester, of één die er op lijkt. Met een parel creëer je eenvoudig een chique klassieke look, of maak je een statement zoals Audrey Hepburn dat deed met haar uitbundige parelsnoer als eyecatcher boven haar Little Black Dress.

Credit: Maksim Goncharenko via Pexels

Aaneengeschakeld

Of je het nu in een armband, ketting of oorbel zoekt; een geschakeld sieraad is tijdloos en goed te combineren met vrijwel elke outfit. De dikte van de schakels bepaalt de uitstraling, dus kies vooral wat er bij jou past. In goud of zilver zal je van dit sieraad heel veel plezier hebben.

Hoops

Nog zo’n tijdloze klassieker die in jouw sieradendoosje zou moeten prijken: de hoops. Van een subtiel klein ringetje tot een grotere versie van deze ringen voor instant Pretty Women vibes. Leuk voor naar een feestje, maar in een kleinere versie ook uitstekend voor naar kantoor.

Tijdloze sieraden
Credit: Polina Kovaleva via Pexels

Stijlvol horloge

Benieuwd hoe laat het is? We grijpen maar al te vaak naar onze smartphones om dit te checken en raken dan snel afgeleid door andere meldingen op onze telefoons. Een horloge is de oplossing en ook nog eens het perfecte sieraad die past in een goede basiscollectie. Eén met een leren band, of een glimmend klokje.. Net wat er bij jou past.