Valentijnsdag giftguide 2024: de leukste cadeaus voor hem (én haar)

Love is in the air! Het is aftellen tot de meest romantische dag van het jaar. Ok, misschien niet de meest romantische, maar stiekem houden wij toch wel een beetje van Valentijnsdag! Wil jij jouw Valentijn verrassen, maar ben je inspiratieloos? Met onze Valentijnsdag giftguide 2o24 ga je op strooptocht met de leuke cadeautips op zak. Happy Valentine!

LOVE CAP

Deze te gekke pet van het Franse merk Sézane is een absolute blikvanger. Geef jouw lover wat extra love en completeer zijn outfit met deze mooie pet. Niet alleen hartstikke fashionable, ook perfect ter bescherming van het straks opkomende voorjaarszonnetje.

Valentijnsgiftguide 2024

A gift that’s going places

Een romantische picknick in het stadspark van Brussel, een croissantje onder de Eiffeltoren of misschien wel een afternoon tea somewhere in London. Verras jouw Valentijn dit jaar met een reisvoucher van Eurostar en trek er samen op uit voor een romantisch uitje wanneer jullie maar willen.

Credits: Dominika Gregušová via Pexels

Pig & Hen arm candy

Sieraden zijn helemaal hip, óók voor hem. Wat arm candy kan dan ook niet ontbreken in deze Valentijngiftguide 2024 en nog leuker; deze candy komt van Hollandse bodem! Het Amsterdamse Pig & Hen staat voor uitdagend en stijlvol. En dat zijn de handgemaakte, op Nederlandse bodem gemaakte armbanden wat ons betreft zeker! Onze favoriet? De cuff armbanden zie je eenvoudig om de pols klemt en in verschillende kleuren komen.

Valentijngiftguide 2024

Het cadeau voor de BBQ master

Echte mannen houden van barbecuen wordt wel eens gezegd. Mocht dit voor jouw vent ook gelden, dan zul je hem vast en zeker blij maken met deze te gekke messenrol van het merk Witloft. De messenrol is gemaakt van 100% buffelleer, heeft 17 vakken en is makkelijk te dragen aan de lange schouderriem of de leren greep. Laat die barbecue zomer maar komen!

Weekend escape naar de Ardennen

Wil je echt uitpakken? Dan boek je voor jouw Valentijn een romantische weekend escape naar de Ardennen. Deze accommodatie is vast en zeker een schot in de roos! Slapen tussen de boomtoppen in deze boomhut in Bertrix gaan jullie vast niet snel vergeten. De boomhut staat op 10 meter hoogte en is net zo comfortabel als een huis, maar doet er wel nog een schepje bovenop. Niet jij maar zelfs je elektrische auto laadt hier zijn batterijen op.

Valentijngiftguide 2024
Valentijngiftguide 2024

GVB in a day (or 2)

Golfen wordt steeds populairder, dus misschien is dit sportieve cadeau wel een hole in 1 voor jouw Valentijn! Geef hem een GVB cursus cadeau zodat hij het komend seizoen ongestoord op elke golfbaan terecht kan om zijn handicap te verlagen. Misschien wil je zelf ook wel mee? Er zijn verschillende aanbieders van deze cursussen, waaronder de ANWB. Maar of je het nu een stoomcursus van een dag of juist meerdere dagen wilt uittrekken voor het behalen van dat golfbewijs: lol gegarandeerd!

Valentijngiftguide 2024
Credits: Cottonbro Studio via Pexels