Webshop tip: Krullenkop

Leuke webshops. Ze schieten als paddestoelen uit de grond. Gelukkig houden wij ze allemaal goed in de gaten en komen er op de app met vriendinnen met enige regelmaat nieuwe hippe voorbij. En daar worden wij blij van! Gewoon lekker vanuit je eigen luie bank de tofste items van dit moment scoren! Niks op je fietsje door de zoveelste regenbui de stad in….nee al die leuke hebbedingen zijn slechts een paar muisklikken verwijderd van jouw deurmat. We like!

Krullenkop

Een tijdje geleden stuitten wij op Krullenkop. Niet alleen vanwege de naam (ben zelf ook gezegend met een behoorlijke krullenkop ;-)) maar zeker ook vanwege het leuke en vooral gevarieerde assortiment!

For her

Heel veel mooie fijne sieraden. Wij zijn vooral fan van de gouden tipi ring! Ben bang dat het niet lang meer gaat duren, voordat er een exemplaar om mijn ringvinger pronkt!

For him

Ja ladies, ook aan de wederhelft is gedacht! De ouderwetse barbershops sieren steeds vaker ons straatbeeld en daarom vinden wij vooral de vintage scheerproducten van ABB erg gaaf. Leuk om aan je lief cadeau te doen!

For home

De keuze is reuze 🙂 We hebben jullie al ooit kennis laten maken met de gave mini airplantjes. Van het merk DIY hebben ze hier hele gave kubussen etc voor. Erg tof om neer te zetten óf te hangen! Check zeker ook de kubuslampen van LIV. Die gaan het goed doen in menig huis, dat weet ik zeker. Maar hetgeen waar ik al voor bezweken ben, zijn de mooie sophisticated marmeren onderzetters. Wow! Die zijn echt dé perfecte aanvulling op mijn kristallen whiskeyset.

Ga dus snel naar de site van Krullenkop. En mocht je nou tóch liever alles live willen zien en/of de stad in willen fietsen….ga dan naar Webshops Only in de Vughterstraat in Den Bosch. Die verkopen ook een groot gedeelte van Krullenkop.

Succes met kiezen lieve ladies!

Fotocredits header: roomed.nl