Deze sterren deden hun uiterste best voor Halloween 2022

Halloween is het jaarlijkse Amerikaanse verkleedfeestje waar de sterren zich met liefde voor uitdossen. Zie het als het carnaval van de USA. En niet alleen de verkleedkleren mogen uit de kast, ook huizen en straten worden uitgebreid versierd en menig pompoen wordt verslonden (lees hier over de Jack ‘o Lantern Blaze show nabij New York City). Deze sterren deden in ieder geval hun uiterste best voor hun Halloween 2022 outfit. Wie wint volgens jou de award ‘best dressed’?

Kendal goes Woody

Kendall Jenner verkleedde zich als Woody uit Toy Story en deed – hoe kan het ook anders – een ware fotoshoot om haar outfit kracht bij te zetten. Wat denk je, is ze er in geslaagd?

Chiarra Ferragni als Christina Aguilera

Verkleed gaan als jouw eigen jeugdidool, dat deed fashionista Chiarra Ferragni. In een spannende outfit, gelijk aan die van Christina Aguilera in de clip ‘Dirty’, schoof ze aan voor een Halloweendiner met vrienden.

Ferragnis go Toy Story

Toy Story is populair dit jaar en Miss Ferragni houdt wel van een verkleedfeestje, dus naast haar Christina debuut, verkleedde zij zich – met haar hele gezin – ook als de bekende figuren uit de film Toy Story. Toegegeven, haar kids doen het fantastisch als de lieve hond Slinky, niet?

Kim Kavatar

Halloween gaat natuurlijk niet zonder een beetje sexyness. Dat moet ook Kim K. hebben gedacht toen zij zich voor Halloween 2022 in dit blauwe bodysuit hees. Toegegeven, het is een gave outfit, en samen met Olivia Pierson en Nathalie Halcro maakt ze er een mooie scene van.

Marge Simpson

En de hoofdprijs gaat naar Lizzo Beeating. Wat een te gekke outfit รฉn performance zet ze hier neer voor Halloween 2022. We hopen dat de bodypaint er niet even lastig afging.

Scooby-Doo Daphne

Actrice Dora Dolphin besloot deze Halloween op stap te gaan met haar peluche Scooby-Doo als Daphne Blake. Wij zeggen, een geslaagde outfit. En die hakken? Die willen wij ook wel in de kast hebben staan!