Daten anno 2023? Dit zijn de trends

Jaa het is weer januari en dat betekent dat er weer een heel nieuw jaar vol kansen voor ons ligt. Misschien wil je wel fitter worden, starten als ondernemer of… je grote liefde vinden! Dat laatste betekent dat je erop uit moet om te daten. Benieuwd naar wat daten anno 2023 te bieden heeft? Volgens datingapp happn zijn dit de trends.

#1 My Crush(es), my rules!

Daten anno 2023: in 2023 laten singles niets aan het toeval over, maar draait het om daten met controle. Gedreven door een zoektocht naar stabiliteit willen singles ervoor zorgen dat ze de baas zijn over hun eigen date- en seksleven (laat HEMA daar nu helemaal in meegaan!). Happn voorspelt dat singles zich niet zomaar laten meeslepen en hun emoties zullen bewaren, totdat ze hun ware liefde vinden natuurlijk!

#2 Itโ€™s all about feelings!

Daten zal in 2023 voor singles om gevoelens draaien. Singles staan open voor het opbouwen van evenwichtige, respectvolle relaties, waarbij psychologie en liefde nauw samengaan. Hierbij zijn ze meer op zoek naar diepere verbindingen omdat ze beter weten wie ze zelf zijn en wat ze zoeken. In 2023 kiezen singles eerder voor intelligentie en emotionele volwassenheid dan voor fysieke aantrekkingskracht – het is de diepere verbinding die telt.

#3 Daten anno 2023 is magic!ย ย 

We kunnen er niet meer omheen: spirituele compatibiliteit wordt steeds belangrijker in dateland! Veel singles die in 2023 op zoek zijn naar liefde zullen dit net zo waardevol vinden als sociale of psychologische compatibiliteit. Singles willen nu graag hun gewenste relatie manifesteren en laten zich leiden door de magische vonk, ook wel bekend als het lot.

Voor alle singles onder ons: veel date plezier!