Ladies,  Liefde & seks

HEMA lanceert verrassende sekstoylijn

Ja je hoort het goed! De HEMA lanceert een sekstoylijn in samenwerking met het populaire merk EasyToys. En de nieuwe lijn wordt niet verborgen in de winkelschappen, maar is makkelijk te vinden op de Mooi-en-Gezond afdeling van het oer-Hollandse warenhuis. Van rabbitvibrators tot vibrerende eitjes, ook voor plezier tussen de lakens kun je nu bij HEMA terecht!

HEMA x EasyToys

De nieuwe sekstoylijn van HEMA is een samenwerking met EasyToys. De collectie bestaat uit rabbitvibrators, bulletvibrators, vibrerende eitjes, giftsets, condooms, flesjes glijmiddel en flesjes massageolie. Een deel van de speeltjes heeft geen batterijen nodig, maar kunnen eenvoudig worden opgeladen met behulp van een USB-kabel. De collectie is verkrijgbaar in 285 filialen van het oer-Hollandse warenhuis en online.

Eline is gek op fashion en dan met name schoenen. Met zo'n 70+ paar in de kast, houdt zij zich het liefst bezig met mode, styling en personal branding. Maar de pumps worden ook graag geruild voor comfortabel schoeisel, tijdens reizen over de globe of een rondje in de sportschool. IG: @elineheeres