7 x inspiratie voor locker kasten in je interieur

Sinds een aantal maanden woon ik op mezelf in een huis met drie kamers op de bovenverdieping. In alle drie die kamers heb ik een inbouwkast zitten. En hoewel ik daar meer dan voldoende ruimte in heb, wilde ik toch graag nog een extra kast op mijn slaapkamer. Mijn kledingkast zit nu namelijk behoorlijk vol, want ik heb daar ook onder andere al mijn flessen shampoo, douchegel en parfum in staan.

Ik wilde dus graag een goede, ruime kast hebben, waar ik alle shampoo et cetera in kon zetten. Om zo ook meer ruimte te creëren in mijn inbouwkast. Talloze woonwinkels werden bezocht, tientallen websites werden bekeken en wekelijks keek ik in alle folders waar meubels in voorkwamen. Maar om de een of andere reden kon ik maar niet vinden wat ik zocht.

Locker kasten

Toen stuitte ik op het concept van de locker kasten. Via Pinterest kwam ik diverse toffe lockers tegen. Maar ik vind dat meubels op foto’s nogal gauw vertekenen dus ik wilde ze graag eerst in het echt bekijken. De kast die ik het op het oog had viel een beetje tegen, maar ik liep wel direct tegen een andere supertoffe locker aan!

Waar koop je locker kasten?

Bij bouwmarkten en bij de IKEA kwam ik locker kasten tegen, maar op internet zijn er ook genoeg webshops te vinden waar je lockers kunt kopen. Ik kocht uiteindelijk twee zwarte lockers bij Karwei: 1,80 meter hoog, vier kastjes boven elkaar en van metaal gemaakt.

Zo krijgt mijn voornamelijk Scandinavisch georiënteerde interieur steeds meer vorm. Zeker ook nu ik onlangs een manier vond om polaroids in mijn interieur te verwerken. Ik koos uiteindelijk voor twee stoere, zwarte wandrekken van VT Wonen. Die hangen binnenkort aan de muur, net als dat de twee zwarte locker kasten binnenkort ingericht kunnen worden 🙂

Nog meer woonwensen

Nu ik eindelijk twee kasten heb gevonden die naar wens zijn, is het tijd voor mijn volgende zoektocht. Ik wil nog een klok boven mijn televisie hangen, maar kan maar niet vinden wat ik zoek.