3 leuke webshops met alles voor je Scandinavische interieur

Na een aantal maanden bezig geweest te zijn met het verbouwen van mijn huis en het uitzoeken van meubels is het dan eindelijk zo ver: ik ben uit huis en woon op mezelf. Terwijl ik dit blog schrijf, zit ik op de lekkerste bank waar ik ooit op gezeten heb. Ik heb uitzicht op het tv-meubel met een dikke tv er op recht voor me. Links van me staan mijn prachtige eettafel, vier fantastische eetkamerstoelen en een geweldig dressoir. Boven de eettafel hangt de mooiste lamp die ik ooit gezien heb 🙂

Het enige wat eigenlijk nog ontbreekt, zijn de accessoires. Ik heb twee bossen bloemen gekregen, waarvan de ene al bezweken is de de andere eigenlijk ook wel in de vuilnisbak zou mogen. Daarnaast staat er nog een leuk bloemstukje dat het wel wat langer volhoudt en één kaarsenhouder van licht hout met witte pootjes. Verder heb ik nog helemaal niets.

Gezocht: accessoires

Hoewel ik nu dus verhuisd ben, heb ik nog lang niet alles wat ik wil hebben. Zo ontbreken bijvoorbeeld de volgende dingen nog:

  • lampen voor echt alle lichtpunten in huis, behalve de eettafel dan. Nu hangen overal peertjes of er hangt zelfs helemaal niets
  • een paar leuke kussentjes voor in de bank
  • een plaid voor op de bank in de koude wintermaanden
  • een klok aan de muur boven de televisie
  • en zo kan ik nog wel even doorgaan …

Omdat ik niet echt gauw dingen écht mooi vind, denk ik dat de zoektocht naar genoemde items en alles wat ik verder nog graag wil hebben ook nog wel enkele maanden gaat duren.

Gelukkig is er het internet waar het barst van de geweldige webshops met toffe items. Graag deel ik een paar van deze webshops met je, want er staan echt hele gave dingen voor je interieur te koop!

Størblends

Deze webshop is van de zussen Daniëlle en Karlijn. De dames zijn gek op woonwinkelen en, net als ik, groot fan van de Scandinavische woonstijl. Het assortiment is niet waanzinnig groot, maar er staan wel echt leuke items bij voor in je interieur.

Bezoek Størblends >

Deens

Opgezet door twee vriendinnen die een voorliefde hebben voor woonaccessoires en lifestyle producten. Deze shop voor je interieur heeft een dusdanig uitgebreid assortiment dat je er uren door kunt brengen met het bekijken van al het moois. Ik ben fan!

Bezoek Deens >

Nordic Blends

Bij deze webshop staat de Scandinavische stijl centraal. Kleuren als wit, grijs en zwart voeren de boventoon in het assortiment en dat resulteert in een webshop met een supertof aanbod. Items op de gebieden wonen, koken en accessoires vind je hier volop.

Bezoek Nordic Blends >