15 toffe ideeën om polaroids in je interieur te verwerken

Wat het precies is, weet ik niet, maar ik vind polaroids echt te gek. Sowieso vind ik foto’s maken, bewaren en bekijken te gek, want het houdt de herinnering aan een bepaald moment net iets beter vast dan “slechts” de herinnering zelf. Daarom maak ik veel foto’s met mijn smartphone, waarvan er regelmatig een aantal afgedrukt worden.

En ik ben niet als enige gek op polaroids, want Cynthia plaatste een half jaar geleden al een blog getiteld ‘polaroids: gelukkig terug van weg geweest!‘. In dit toffe blog komt de polaroid printservice van Hema aan bod, een aanrader om even te lezen.

Onlangs kon je op Ladify lezen over mijn road trip door IJsland. De tofste foto’s van deze reis liet ik afdrukken als .. je raadt het al: polaroids! Het enige wat ik nu nog nodig heb, is een toffe manier om de polaroids in mijn interieur te verwerken.

Ook daar had Cynthia al een oplossing voor: Instawall. Hier kun je jouw mooiste foto’s in een collage laten printen op onder andere aluminium, plexiglas en gewoon glas.

Ik was echter op zoek naar een andere manier om mijn afgedrukte polaroids te laten zien in m’n huis. Ik wendde mij tot Pinterest, waar echt voor alles iets tofs te vinden is. En ik moet zeggen: ik werd zeker niet teleurgesteld. Ik kwam ontzettend veel toffe dingen tegen. De fotolijstjes met daarin de touwtjes waaraan de polaroids worden gehangen vind ik bijvoorbeeld heel erg gaaf.

En ik dacht na het verzamelen van al die ideeën en al die inspiratie: dat kan ik natuurlijk niet voor mezelf houden. En wat is dan een betere plek om de verzamelde inspiratie te delen dan op Ladify?! 😉 Daarom vind je in dit blog 15 ideeën waarmee je jouw mooiste polaroids kunt laten zien. Een deel écht in je interieur door het aan de muur te hangen en een deel in notitieboekjes (waar ik ook gek op ben!).

We take photos as a return ticket to a moment otherwise gone