Zo vierden de sterren de Kerstdagen

Het is weer 27 december. Massaal liggen we uit te buiken op de bank van de overdadige kerstdiners. Tijd om de Gram eens door te spitten en te kijken hoe de crème de la crème de kerstdagen heeft doorgebracht. Van weelderig versierde kerstbomen tot home-made diners. Zo vierden de sterren de Kerstdagen.

All I want for X-mas

Miss Christmas herself vierde de kerst thuis met haar kinderen. Een zelf gekookt menu, een gigantische kerstboom en matchende PJ’s. All I want for Christmas..

The Grinch

Ook de Kardashians pakten ondanks Corona weer uit deze kerst. Kim zelf stak zichzelf in een wel heel bijzonder pakje. Hierin moest zij de Grinch voorstellen. Zie jij de gelijkenissen?

Zo vierden de sterren de kerstdagen!

Huispakkenparade

Mister and Misses Bieber trokken zichzelf van de bank op kerstavond voor een romantische wandeling langs de kust. Het huispak en de badjas konden gewoon aanblijven.

Koninklijke kerstdagen

Onze nieuwbakken influencer ster Eloise van Oranje vierde de kerst met haar familie in een feestelijke blauwe jurk met spaghetti bandjes. Verder trakteerde zij haar volgers op een lange live-sessie waarin zij allerlei vragen over haar leven beantwoordde.

Trip down memory lane

Instagram fenomeen Chiara Ferragni trakteerde haar fans op een terugblik. Foto’s van kerst door de jaren heen met de familie Ferragni. Dit jaar als gezin nog met z’n 3en, volgend jaar met 4!

Exotische kerst

Yolanthe vierde de kerst in Los Angeles California. Dit schattige kiekje met zoontje Xess Xava verscheen op haar feed. “❤️Merry Xmas from us to you❤️🎄”

Zo vierden de sterren de kerstdagen dus. Hoe heb jij de feestdagen doorgebracht? En met wie? Wij zijn benieuwd hoe jullie de covid-19 regels hebben geïnterpreteerd. Laat het ons weten via een reactie op deze post!

Nog op zoek naar een verlaat kerstcadeau?