De leukste kerstcadeaus om aan jezelf te geven

Tijdens de feestmaand geven we vooral aan anderen. Niet alleen cadeaus, maar misschien nog wel belangrijker in deze tijd, aandacht, liefde, tijd en energie. En hoewel er een sobere kerst voor de deur, is het vooral belangrijk om jezelf niet te vergeten. Daarom hebben we een fijn lijstje kerstcadeaus voor je samengesteld om jezelf deze kerst eens goed te verwennen. Dat heb je namelijk verdiend!

Parfum

Misschien een tikkeltje voor de hand liggend, maar welke vrouw wordt er nu niet blij van een heerlijk geurtje? En een vrouw kan immers nooit genoeg geurtjes hebben, right? Een nieuwe parfum in een mooi flacon doet het altijd goed op de kaptafel. Leukere kerstcadeaus ga je voor jezelf niet vinden.

Kerstcadeaus
Credits: Valeria Boltneva

Sieraden

Ze zeggen niet voor niets: “Diamonds are a girl’s best friend”. Wij vrouwen houden nu eenmaal van sieraden en vinden het dan ook heerlijk om onszelf te verwennen met een mooie ketting of oorbellen. Goud, zilver, brons of iets heel anders, de keuze is aan jou.

Bonbons

Alleen al bij de gedachte aan chocola kunnen wij vrouwen helemaal wegzwijmelen. Waar mannen helemaal lyrisch kunnen worden van een stuk vlees, zijn vrouwen af en toe geobsedeerd door deze goddelijke, bruine substantie en kan het onze gedachten helemaal op hol laten slaan. Verwen jezelf deze kerst dan met een heerlijk doosje bonbons. Kerstfilm aan, dekentje erbij, een heerlijk glas rode wijn en jouw avond kan niet meer stuk.

Een goed boek

We vergeten het soms, maar lezen is leuk รฉn hartstikke goed voor je. Het lezen van een boek vergroot namelijk je woordenschat, vermindert stress en traint je kortetermijngeheugen. Een perfect cadeau om jezelf voor kerst te geven. Ga je voor een inspirerend boek, een thriller, fantasy of een kookboek? The choice is yours!

Kerstcadeaus
Credits: Daria Shevtsova