WINNING WEDNESDAY: win een halfjaar lidmaatschap bij David Lloyd Clubs voor moeder & kid t.w.v. € 500

Het is weer Winning Wednesday en dat betekent speciaal voor onze Ladies een hele toffe winactie! Deze week geven we een halfjaar lidmaatschap bij David Lloyd Clubs t.w.v. € 500. Naar deze club neem je jouw mini-me gerust mee. Met speciale programma’s voor de kleine en jou, kun je echt even inspannen én ontspannen. Lees de actievoorwaarden en doe mee!

Samen sporten

Ideaal, jij doet lekker je sportlesje en je kinderen hebben een leuke sportieve tijd bij David Lloyd Kids Clubs. Dat is waar David Lloyd voor staat! Naast het feit dat een uurtje zonder kids in de sportschool waarschijnlijk een positief effect heeft op je eigen gezondheid, profiteren je kinderen ook van de activiteiten die worden gedaan bij de DL Kids Clubs. Zo kunnen ze onder andere zwemmen, yoga, tennissen en sporten. Volgens David Lloyd’s kinderyoga trainer Seth Kamphuijs betekent yoga leren bijvoorbeeld loslaten en stilstaan wanneer alles om je heen beweegt. ‘’Yoga is heel goed voor kinderen om met moeilijkheden om te gaan en tegenslagen te verwerken. Ook leer je relativeren en je verdriet te uiten’’.

Wanneer kinderen een leuke DL Kids les of activiteit doen, kun jij als ouder lekker de spa in of deelnemen aan een sport groepsles. De kinderprogramma’s zijn namelijk afgestemd op de lesschema’s. Er is ook een crèche op locatie, waar de kleinsten worden verzorgd door een gekwalificeerd team wanneer jij even lekker ‘me-time’ neemt. Dit cadeau gun je toch iedereen!

David Lloyd Clubs

De David Lloyd Leisure Group bestaat uit 126 clubs – 100 clubs in Engeland en 26 clubs in Europa waarvan 6 in Nederland. Daarnaast zijn er 3 Harbour Clubs. Er zijn in het totaal ongeveer 700.000 leden en 6.000 medewerkers waaronder 1.800 gekwalificeerde gezondheid- en fitness experts en 400 tennis professionals. De racketsport faciliteiten van David Lloyd Clubs zijn helemaal top met 1.080 tennisbanen en 400 badminton- en squashbanen. Naast de fitnessfaciliteiten, zijn er ook spa’s, lounges met gratis Wi-Fi, crèches, kinderdagverblijven en gespecialiseerde sportzaken. Bekijk de website van David Lloyd voor een locatie bij jou in de buurt.

Winnen!

Wil jij kans maken op deze mooie prijs?

  • Ga naar Instagram
  • Volg @ladifynl
  • Laat ons in een comment onder de winactiepost op @ladifynl weten welke moeder dit pakket volgens jou verdient!
  • Tag 3 vriendinnen die ook kans zouden moeten maken
  • Deel je onze post in jouw Instagram stories, dan vergroot je jouw kans op de winst!

@Ladifynl

Actievoorwaarden

De actie loopt t/m dinsdag 25 mei 2021. De winnaar ontvangt via Instagram persoonlijk bericht van Ladify.nl. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Ladify.nl binnen een week na berichtgeving geen antwoord hebben ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.