WINNING WEDNESDAY: Maak Kans Op Een LELO Enigma of Tiano Duo

Het is weer een winning wednesday en dat betekent speciaal voor onze Ladies een hele toffe winactie! Deze week geven we twee prijzen weg, namelijk de LELO Enigma en de LELO Tiano Duo. Word jij één van de twee gelukkige winnaars die ultieme hoogtepunten mag gaan beleven? Lees de actievoorwaarden en doe mee!

Pleasure please

Blij worden we dus van seksspeeltjes die onze toverknop in het zonnetje zetten en laat dit nou net het geval zijn bij de nieuwe LELO ENIGMA™ Cruise. Deze is gemaakt om een gemengd G-spot en clitoraal orgasme op te wekken, de heilige graal van alle orgasmes. De acht vibratiestanden garanderen dat juiste gevoel voor de ultieme sensuele ervaring. TIANI™ DUO is ideaal om met een bedpartner te gebruiken. Ze zeggen niet voor niks vele handen maken licht werk. Nodig voor de volgende vrijpartij je seksspeeltje ook uit. Vooral ideaal om te gebruiken tijdens de seks met een bedpartner.

Winning Wednesday

Over LELO

LELO is high-end designer van seksspeeltjes en voorvechter van seksueel welzijn, weet wat de poes wil en helpt je met wat meer variatie op het vaste repertoire in bed. Verandering van spijs doet namelijk eten, eh (solo)seksen. Uiteraard werkt ieder lichaam anders, maar het is geen geheim dat de meeste vrouwen meer dan rechttoe-rechtaan penetratie nodig hebben om in de zevende hemel te belanden. 

Winnen!

Wil jij kans maken op dit geweldige pakket en je voorbereiden op een Summer of Love?

  • Ga naar Instagram
  • Volg @ladifynl
  • Laat ons in een comment onder de winactiepost op @ladifynl weten waarom jij deze geweldige prijs verdient
  • Tag 3 vriendinnen die ook kans zouden moeten maken
  • Deel je onze post in jouw Instagram stories, dan vergroot je jouw kans op de winst!

Deze actie loopt t/m dinsdag 17 mei 2021. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht van Ladify.nl. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Ladify.nl niet binnen een week na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

@lelo_official #LELO #ComeTogether #WellWithLELO