WINNING WEDNESDAY: maak 2x kans op een LELO seksspeeltje tijdens PRIDE 2022

Het is Pride week 2022 en dat betekent dat deze WINNING WEDNESDAY in teken staat van de universele liefde. Maak 2x kans op een LELO seksspeeltje t.w.v. zo’n € 159. Voor jezelf óf voor jouw partner. LELO is er voor iedereen die van seks houdt, dus let’s celebrate pride!

Tiani ™ Harmony

Betrek jij liever een partner bij de zelfservice? Dan heeft LELO de nieuwe Tiani ™ Harmony,een seksspeeltje voor koppels. Perfect voor als je lover thuis is gebleven en jij geniet van een vakantie elders. Koppel de toy aan de LELO-app, breng ‘m in en geef je partner full control op een afstandje. Er is geen betere manier om liefdevol en intiem met je bedpartner bezig te zijn terwijl jullie elkaar een poosje moeten missen. Zijn jullie samen op vakantie? Ze zeggen niet voor niks vele handen maken licht werk. Nodig voor de volgende vrijpartij ook de Tiani ™ Harmony uit. Je partner zorgt voor de penetratie en de Tiani Harmony, voor de clitorale stimulans en extra vibraties. Probeer het eens terwijl jullie het op z’n hondjes doen of in het lepeltje-lepeltje standje. Jullie kunnen ook samen masturberen en gebruik maken van jullie speeltjes. Dan weet je lover meteen welke aanpak nodig is wanneer de Tiani ™ Harmony het nachtkastje weer in gaat en jullie met elkaar aan de slag gaan.

INA™ 3

Met de INA™ 3 heeft LELO’s bekroonde rabbit vibrator een flinke upgrade gekregen. Deze jongen is uitgerust met de WaveMotion™-technologie van LELO. Deze technologie maakt dat je kan genieten van vaginale én g-spot stimulatie, door de perfecte ‘kom-hier-beweging’ die het speeltje maakt. En dit allemaal terwijl de externe punt van de vibrator je clitoris verwent en je binnen no-time helpt genieten van een mind-blowing gemengd orgasme. De  INA™ 3 is gemaakt van soepele lichaamsveilige siliconen en heeft 30% meer power dan zijn voorganger. Het seksspeeltje is volledig waterproof, maakt weinig geluid, heeft meerdere vibratiestanden, is verkrijgbaar in drie nieuwe verbluffende kleuren omdat het oog ook wat wil en de batterij gaat langer mee voor urenlang bedplezier.

Winnen!

Wil jij kans maken op één van deze seksspeeltjes? Volg onderstaande stappen en wie weet loop jij er binnenkort bij met de perfecte wenkies!

  • Ga naar Instagram
  • Volg @ladifynl
  • Comment met waar ‘pride’ voor jou voor staat
  • Tag 3 vriendinnen die jij ook wat extra liefde tussen de lakens gunt
  • Deel je onze post in jouw Instagram stories, dan vergroot je jouw kans op de winst!

@Ladifynl

Actievoorwaarden

De actie loopt t/m dinsdag 9 augustus 2022. De winnaar ontvangt via Instagram persoonlijk bericht van Ladify.nl. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Ladify.nl binnen een week na berichtgeving geen antwoord hebben ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.