Verhaaltjes voor het slapen gaan || Vrijdagavond op de bank

Onze redactie schrijft verhalen, heel veel verhalen. Van heel creatief tot soms een beetje edgy. De fantastische verhaaltjes voor het slapen gaan. Spicy, met een randje, maar niets vulgairs, dat zijn deze bedtimestories. Dus gooi die helderheid van je telefoon / tablet / laptop maar lager en scrollen maar!

Vrijdagavond op de bank

Het is vrijdagavond. De werkweek zit er weer op en ik lig languit op de bank. Weer een week in de eenzaamheid van het thuiskantoor. Komt er binnenkort weer een tijd waarin we gewoon kunnen kiezen of we naar kantoor willen? Al zappend bekijk ik het ene fragment na het andere op televisie. De restanten van mijn Uber Eats maaltijd staan nog op tafel, mijn wijnglas is half vol. Hoe zorg ik er voor dat deze vrijdagavond niet een avond als alle anderen wordt?

Met één druk op de knop is de televisie uit. Ik pak de zooi van de salontafel en ruim alles op in de keuken. Mijn glas schenk ik opnieuw vol en ik steek de kaarsjes aan. Ik zonder mijzelf af van de buitenwereld en sluit de gordijnen. Inmiddels klinken de ‘hot hits’ van Spotify over de boxen en heb ik mijn datingapp geopend. Eens kijken wie mij een leuke avond kan bezorgen in ’the comfort’ van mijn eigen huis.

Na een aantal swipes kom ik een oude bekende tegen. Het is een match! ‘Hi you, jij hier weer? ;-)’, verschijnt er op mijn scherm. Mijn hart maakt een sprongetje en ik voel een tinteling in mijn onderbuik en daar beneden. Deze jongen maakt iedere keer opnieuw weer iets in mij los. Ooit zijn we na een avond stappen bij mij thuis in bed beland, maar echt tot langdurig daten is het nooit gekomen. Hoewel hij praktisch bij me om de hoek woont, had het leven blijkbaar andere plannen.

Op Whatsapp chatten we verder. Zijn nummer staat immers nog altijd in mijn telefoon. Na koetjes en kalfjes verandert de toon van het gesprek. Langzaamaan wordt er meer geflirt tot dat er lange stilte valt. Shitzooi, word ik hier weer geghost? Na 20 minuten pingt dan toch mijn telefoon:

‘heb je vandaag weer zo’n lekker setje aan?’

Absoluut, altijd toch.. daar houd ik van!’

Heerlijk! Staat je vast en zeker goed!’

Haha, dankje!’

En hoe ziet jouw avond eruit?’

Niets spannends. Ik lig languit op de bank met een muziekje aan. Coronatijd is kut!’

Dat is het zeker! Maar we moeten er het beste van maken ;-)’

True, maar hoe gezellig zou het zijn om nu met iemand op de bank te zitten of lekker in de kroeg!’

Netflix en chill zeker? hehe’

Hahah, Netflix ja.. maar ‘chillen’, daar verlang ik ook wel naar hoor! ;-)’

Misschien kun je een beetje met jezelf ‘chillen?’

Mmm dat zou kunnen… en kun jij dat dan ook?’

De knoopjes gaan open en mijn hand glijdt langzaam in mijn broek. Mijn slipje is vochtig en ik slaak een tevreden zucht wanneer ik mijn dijen liefkozend streel. Deze man! Zoveel heeft hij nog niet eens gedaan.

‘Zeker, wat als ik zeg dat ik momenteel heel veel zin in je heb’

Ik slaak nog een zucht en leidt mijn vingers naar mijn meest gevoelige plekje. Rode blossen verschijnen op mijn wangen.

Dat maakt me nog meer opgewonden en … ‘

‘Laat je maar gaan liefje, denk maar aan hoe ik in jouw borsten bijt en jouw lippen kus.

G, ik houd het niet meer!

Houd nog heel even vol!’

[DING DONG] De deurbel schalmt luid door mijn appartement. Shitzooi! Ik spring van de bank, knoop mijn broek dicht en snel me naar de voordeur. Omdat de intercom kapot is moet ik ook nog eens twee trappen naar beneden lopen. Net nu ik zo lekker op gang was! Al hijgend open ik de voordeur..

Daar staat hij dan. In levende lijve. Klaar, voor mij.. ‘Hi you, jij weer hier?’

Meer verhaaltjes voor het slapen gaan? Check ze hier.