September: de leukste pop-ups in Amsterdam

Als je dacht dat de zomerpret voorbij is nu de scholen weer begonnen zijn heb je het mis! Amsterdam bruist ook deze nazomer van de activteiten. Pak je agenda er even bij en noteer alvast deze data waarop de leukste pop-ups amsterdam plaatsvinden. Have fun!

T/m 3 september: Rebelle, Pavo Couture, MarieMarie, Hoed Amsterdam, Soof Juliët en CHU

Zin om te shoppen dit weekend? Dat kan bij deze leuke pop-up met maar liefst 5 merken. En dat in een prachtig pand op de Prinsengracht (nr. 110), waar normaal gesproken de winkel van lingeriemerk Pavo Couture zit. Van de sieraden van Rebelle en Soof-Juliët en de hoeden van Hoed Amsterdam, tot de crochettassen van Marie Marie en de skincare van CHU.

Pop-ups Amsterdam

t/m 3 september: Amaya Amsterdam, ismay label en Studio Amaya

Nog een pop-up met meerdere winkels: Amaya Amsterdam, ismay label en Studio Amaya. Normaal gesproken alleen online verkrijgbaar, maar nu tijdelijk in het echie te zien en voelen. Op de Gerard Doustraat (nr. 76) kun je onder andere terecht voor de summer-sale-artikelen en archive-items, waar ook de bekende two-pieces van Amaya Amsterdam tussen hangen. De rekken worden elke dag opnieuw aangevuld, dus wees niet bang dat je naast de leuke items grijpt als je later dit weekend komt!

Pop-ups Amsterdam

Donderdag 7 september: Summer Nail Party van LINDA.meiden x Maniac Nails

Op 7 september organiseren LINDA.meiden en Maniac Nails een Summer Nail Party. Tijdens deze pop-up bij Fosbury & Sons krijg je onder andere de kans om Mandy Woelkens, de hoofdredacteur van LINDA.meiden, te ontmoeten en haar al je vragen te stellen over haar eerste Maniac-ontwerp. En natuurlijk ga je niet zonder een gellak stickermanicure weg. Als je zeker wil zijn van een plekje, boek je hier een tijdslot. Een ticket kost € 5,-, dus zeker doen!

Pop-ups Amsterdam

T/m 15 september: Rooftop Movie Nights

Rooftop Movie Nights popt-up op verschillende adressen in de stad. Dit betekent films kijken op de meest fantastische plekken in de stad! Plof neer met een bak popcorn, een kop koffie of een lekkere cocktail terwijl de zon ondergaat en de sterren aan de hemel verschijnen. Of het nu een romantische komedie is met je geliefde, een actiefilm met je vrienden of een Disneyklassieker met je kinderen… De plekken zijn beperkt, dus koop snel je ticket via de website.

Pop-ups Amsterdam

T/m 24 oktober: Deus Cantina x Miuz
Fijnproevers opgelet!

Misschien wel de lekkerste van alle pop-ups Amsterdam de komende weken: de ambachtelijke gelato van Miuz wordt twee maanden lang geserveerd in Deus Cantina. Het restaurant is onderdeel van het van origine Australische kledingmerk Deus Ex Machina, een wereldwijd begrip. Hun Amsterdamse restaurant zit in een prachtig monumentaal pand op de Herengracht (nr. 88a), dus aan grandeur geen gebrek. Kom langs, ga lekker wat lunchen, of uitgebreid dineren, en eindig je etentje met Miuz.

14 t/m 17 september: The Room Antwerp in Amsterdam

The Room Antwerp is een community-gedreven platform dat unieke, moeilijk te vinden mode-items aanbiedt. Noëmie Haverhals richtte het merk in 2021 op en deelde haar passie voor ‘geheime’ modevondsten. Normaal gesproken vind je de artikelen alleen in de winkel in Antwerpen, maar van 14 tot en met 17 september zijn ze ook te vinden in Amsterdam! Op de Donker Curtiusstraat 13, lekker makkelijk te bereiken, want maar tien minuutjes met de bus vanaf station Amsterdam Centraal.

Pop-ups Amsterdam