Review : Oogmake-up van Etos

Zoals al eerder door ons verteld zijn wij de komende maanden Etos Friend! Deze maand testen wij een deel van het nieuwe oogmake-up assortiment van Etos. Onze bevindingen vind je in deze blog.

Oogmake-up van Etos

Deze keer bestaat de box uit de volgende producten:

  • Etos Eyeshadow pallete Bed of Roses
  • Etos Eyeshadow brush.
  • Blending brush.

Oogmake-up

 

Met de Etos Eyeshadow pallete maak je van je ogen echte eyecatchers. De palettes zijn er in 4 varianten en bevatten ieder 6 verschillende kleuren. Met de handige oogschaduw applicator kun je verschillende kleuren combineren en kijken wat het beste bij je past.

Met de eyeshadow brush breng je op een makkelijke manier de oogschaduw aan over de oogleden of creëer je highlights onder je wenkbrauwen.

De blending brush is ideaal in gebruik door de lange en losse haren en daardoor heel geschikt voor het vervagen van al aangebrachte oogschaduw. Ook handig te gebruiken voor het heel subtiel en licht aanbrengen van een kleur!

Oogmake-up

Onze review

Persoonlijk vond ik op het eerste gezicht de kleuren oogschaduw erg licht (dat zie je ook op mijn hand). Maar toch… ik heb niet vaak uitgesproken oogschaduw op en daardoor staan deze kleuren me goed. Je krijgt er echt een natural look van! Ook de eyeshadow brush is een fijn hulpmiddel om je oogschaduw aan te brengen. Met de blending brush vaagde ik de donkerdere kleuren makkelijk uit over mijn oogleden en gaf dit meteen het gewenste resultaat.

Meer weten?

De producten zijn vanaf nu te koop via de winkels van Etos en kosten:
Etos Eyeshadow pallete € 6,99
Etos Eyeshadow brush € 3,99
Blending brush € 3,99

Wil je meer weten over deze lijn oogmake-up? Kijk dan even op deze website van Etos.