Review : Gezichtsverzorging van Etos

Vanaf heden tot en met december 2016 mogen wij ons Etos Friend noemen! Dit houdt in dat wij iedere maand een box van Etos krijgen met daarin producten welke we zullen testen. Welke producten dit zijn kun je onder andere checken op Instagram en onze ervaringen met de producten lees je uiteraard hier.

Gezichtsverzorging van Etos

Deze maand ontvingen we de eerste box. De box bestaat uit:
– Day cream SPF 15
– Night cream
– Eye cream

Al deze cremés zijn vrij van parfum, kleurstoffen en conserveermiddelen. Ook zijn de producten geschikt voor mensen met een huidallergie. Aangezien wij fan zijn van producten waar eigenlijk alleen in zit waar je om vraagt zijn dit wat ons betreft al grote pluspunten! De lijn is nieuw en speciaal ontwikkeld voor de (extreem) gevoelige huid en heeft een extra kalmerende en hydraterende werking. De crèmes van deze lijn zitten vanwege hygiënische redenen in een pompflacon.

De day cream bevat onder andere amandelolie en panthenol voor een intense hydratatie van je huid. Het kalmeert en beschermt je gevoelige huid goed. De night cream is een voedende crème met aloë vera en een vitamine complex voor extra verzorging, bescherming en kalmering van je gevoelige huid. De eye cream vermindert wallen en kraaienpootjes, kalmeert en beschermt je gevoelige huid.

Onze review

Na 1 maand gebruik kunnen we zeggen dat de producten heel fijn zijn. Je krijgt er geen glimmend gezicht van en het trekt meteen goed in je huid. Met name bij nachtcrème vind ik dit belangrijk want wie wil er nu met een glow gezicht in bed gaan liggen? Juist niemand. Mijn huid voelt fijn aan en ook het gebied rondom mijn ogen is minder grauw en ziet er gewoon gezonder uit. Wat ons betreft dus een aanrader. Ook het pompje is ideaal en vinden we hygiënischer als een pot crème.

Meer weten?

De producten zijn vanaf nu te koop via de winkels van Etos en kosten:
Day cream € 5,99 voor 50 ml
Night cream € 5,99 voor 50 ml
Eye cream € 6,99 voor 15 ml

Wil je meer weten over deze lijn? Kijk dan even op deze website van Etos.