Onze eigen cocktail ; de Ladify 43

Wij houden van drankjes! Van limoncello tot cocktails. Aangezien het dit weekend mooi weer wordt om nog een cocktail te maken willen we jullie dit recept niet onthouden! Speciaal voor Ladify maakte Caroline van Cocktailicious een cocktail.. De cocktail is gemaakt met licor 43 omdat wij vrouwen dat lekker vinden, een beetje passie (dat laatste hoeven we niet verder toe te lichten ;)) en een beetje pit in de vorm van een zuurtje met limoen.

Wat heb je nodig voor een Ladify 43?

Licor 43 (1 deel)
Limoen (verse sap van een halve limoen)
Passievruchtsap (2 delen)
Eiwit (de helft van 1 ei)
Passievrucht

1 deel = 30 ml

Hoe maak je de Ladify 43?

We maken deze cocktail in een shaker en schenken hem daarna uit in een martini glas. Begin eerst met het vullen van de shaker met ijs. Niet helemaal vol. Doe hier nu de Licor 43, passievrucht en limoensap in. Als laatste doe je een deel eiwit bij de cocktail. Even goed shaken. Minstens een seconde of 10. Schenk nu de cocktail uit in een martini glas. We garneren de cocktail met een halve passievrucht, deze leg je midden in het glas. Ready to serve, en natuurlijk ideaal voor een echte meidenavond met vriendinnen!

Wil je de Ladify 43 ook zelf een keer maken?

Je hebt dan een aantal benodigdheden nodig in je eigen “cocktailkeuken”.

Wat vinden wij ervan?

Allereerst vinden wij het SUPER cool dat wij onze eigen cocktail hebben :)! De smaak van de cocktail is lekker zoet en het ziet er ook leuk uit!

Dé Ladify 43!
Dé Ladify 43!

Over Cocktailicous

Toen Caroline er na een gezellig cocktailavondje achter kwam dat het domein www.cocktailicious.nl nog vrij was, was het idee van een eigen cocktailwebsite ineens geboren. Hierna is haar hobby redelijk uit de hand gelopen. Inmiddels is ze ruim 3 jaar verder en staan er meer dan 200 zelfgemaakte cocktails met foto en recept op de site. Gelukkig hoeft Caroline het niet allemaal alleen te doen en shaket haar vriend Bart ook fanatiek mee.

En… we zijn erg benieuwd wat jullie van de Ladify 43 vinden!