Modemerk Sézane komt met de ultieme Parijse cadeausnoepwinkel

Sézane, misschien wel een van de meest geliefde modemerken van nu in onze hoofdstad. Niet gek, want die heerlijke Parijse ‘je ne sais quoi’ stijl past perfect in het (Amsterdamse) straatbeeld van nu. Maar het modemerk Sézane verdiept zich niet alleen voor mode. Ter ere van de tiende Noël (kerst) bundelt het merk zijn kenmerkende Parijse mode met de nieuwe, op vintage geïnspireerde interieurlijn Les Composantes. En zo worden de boetieks instant cadeausnoepwinkels. Wij zijn er weg van!

Parisian fashion meets Franse levenskunst

Wat kun je verwachten van deze te gekke samenwerking? Jacquards, Italiaans fluweel en mooie prints. Perfecte items om van jouw huis een sfeervolle warme plek te maken, zeker in deze tijd van het jaar. Van sierkussens tot accessoires, juwelenkistjes en weekendtasjes. Wij zijn helemaal weg van het vintage servies, waarmee je een instant eigen chambre d’hôtes creëert én de handgemaakte kunstwerken van kunstenaar Guénolée Couscouz.

Benieuwd naar de collectie? Wellicht leuk om op jouw wensenlijstje voor kerst te zetten? Check dan even de website van het modemerk Sézane.

Sézanne
Sézanne
https://www.sezane.com/nl/les-composantes