5x de leukste kerstshows die je niet wilt missen

We kunnen er niet omheen: Kerst 2023 staat voor de deur! En hoewel de Sint nog geen voet aan Nederlandse bodem heeft gezet, kunnen we al volop genieten van de kerstsferen in de vele winkels en op straat. Wie wordt er nu niet blij van al die feestelijke lampjes die deze kille donkere dagen verlichten? Ben jij een echte kerstfan en wil jij je alvast onderdompelen in kerstsferen? Dan zijn dit 5x de leukste kerstshows die je niet wilt missen.

Kerstshow Duiven

Op zoek naar de leukste kerstshows? Stipt op nummer 1 staat Europa’s grootste kerstshow bij Intratuin Duiven. Een heerlijk uitje voor een druilerige dag. Van een bos vol kerstbomen tot levendige miniatuurlandschappen. In dit tuincentrum waan je je echt in Christmas Wonderland. Leuk om te doen: de kerst high tea. Wel even reserveren, want deze is mega populair, zeker in het weekend!

Kerstshow Halsteren

Nog zo’n heerlijke kerstshow: die van Intratuin Halsteren (Noord-Brabant). Sprookjesachtige huizen en een levensgrote marionet. Een mysterieuze toverfee die op het magische kerstdorp neerdaalt en een betoverend glinsterlicht verschijnt… belooft de omschrijving van deze show ons. Het lijkt de Efteling wel!

Halsterseweg 65-A, 4661 KM Halsteren

Kerstshow Osdorp

Ook Amsterdam en omgeving kan genieten van kerstsferen en inkopen doen voor een feestelijk kersthuis. Ook dit jaar dompelt Tuincentrum Osdorp zich in wonderlijke kerstsferen. Van levensgrote marionetten tot rijkelijk versierde bomen. Vergeet ook niet een stop te maken bij de oliebollenkraam. Deze snack hoort er natuurlijk helemaal bij!

Osdorperweg 247, 1069 LL Amsterdam

Kerstshow Nuenen

Vlakbij Eindhoven ligt de plaats Nuenen met zijn grote tuincentrum Coppelmans. Haal je kersthart hier op en vergaap je aan de miniatuurwerelden, glinsterende kerstballen, interieuritems en weelde aan kunstbloemen en -bomen. Een perfect uitje voor het hele gezin.

Kapperdoesweg 8, 5674 AJ Nuenen

Kerstshow Zwaanshoek

Nog zo’n heerlijke kerstshow: die van Global Garden in Zwaanshoek (Noord-Holland). Wedden dat jij met een gelukzalig gevoel (en heel wat kerstballen en -versieringen) de tent verlaat? Sinds eind augustus heeft het team van het groencentrum hard gewerkt aan het creëren van een magische wereld. En of dat gelukt is! Op diverse plaatsen zijn speciale fotohoekjes ingericht. Leuk voor dat kiekje ter herinnering van je bezoek.

Hillegommerdijk 554, 2136 KX Zwaanshoek