VOOR DEZE STERRENBEELDEN IS KERST EEN GROOT FEEST

Tweelingen: 21 mei t/m 20 juni

Je kunt wel zeggen dat Tweelingen echt leven voor de feestdagen. Ze willen alles uit de feestdagen halen wat er ook maar in zit รฉn van te voren is vrijwel alles uitgedacht en staat die kerstboom er strakker dan strak bij. Niet geheel onbelangrijk zijn hierbij de cadeaus. Het is misschien niet een must voor iedereen met de feestdagen, maar Tweelingen vindt cadeaus meer dan belangrijk. En hier besteden ze dan ook genoeg tijd aan.

Leeuw: 23 juli t/m 22 augustus

Een Leeuw maak je echt blij met de muziek rond de feestdagen. De lichtjes en de entourage die Kerst met zich meebrengt, is gezellig, maar als er goede kersthits door de speakers klikken, heb je de Leeuw aan het dansen. Zet Skyradio maar aan dus!!

Boogschutter: 22 november t/m 21 december

Ben jij een Boogschutter? Dan heb jij zeker je hele huis versierd met kerstornamenten? Je hebt in ieder geval een boom staan en het liefst staat er in ieder hoekje een kerstman of een sneeuwpopje klaar. Om maar niet te beginnen over je bijpassende servies voor het kerstontbijt!

Steenbok: 22 december t/m 19 januari

Cadeaus geven is echt op jouw lijf geschreven, maar je bent ook niet vies van cadeaus ontvangen. Sterker nog, de wisselwerking van de twee en er eens goed voor gaan zitten: that’s you! Jij bent ook altijd diegene die voor iedereen een echt mooi en persoonlijk cadeau heeft uitgezocht..

Vissen: 19 februari t/m 20 maart

Kan jij niet wachten tot je je foute kersttrui weer uit de kast mag trekken? Of heb je ‘m stiekem afgelopen week gewoon al aan naar werk? Yes! Jij, Vissen, bent he-le-maal klaar voor kerst en houdt vooral van de gekke gezelligheid eromheen. Het gaat om het feestje, en dat daar nu toevallig eten, muziek en cadeaus bijhoren, tja, daar kun jij ook niks aan doen.

Photocredits: freestocks.org