Maak een statement met sieraden #BEBOLD

Gedurfde keuzes, gedurfde uitspraken; het lijkt wel alsof we ons steeds meer durven laten horen én zien. Massaal staan we op voor minderheden, strijden we voor het milieu en spreken we ons uit voor self empowerment. Hoe geweldig is dit! Laat ook horen wat jouw boodschap aan de wereld is en durf te laten zien wie jij bent. Van jouw blik op de wereld tot mening over het nieuws en van je loopje tot aan je schoenen. Je mag er zijn! Het sieradenmerk Buddha to Buddha helpt je bij het maken van een statement en helpt je herinneren aan hetgeen jij toe in staat bent. Maak een statement met sieraden en #bebold!

Make a statement, express yourself

Jouw kledingstijl is één van de vele manieren om jouw identiteit te laten zien aan de buitenwereld. Wie ben je, wat vind je mooi en waar sta je voor? Durf jezelf te zijn en je te uiten zoals je bent. Maak die gedurfde keuzes, bewegingen, uitspraken en daden ten behoeve van het brengen van jouw positiviteit aan de wereld! Wil je jezelf laten zien, herinnert worden aan jouw BOLD kant of aangespoord worden een volgende BOLD move te maken? Een tastbare herinnering, een sieraad kan hier bij helpen. Maak een statement met sieraden. Van grote opzichtige oorbellen tot kettingen en armbanden met grote schakels. Ze mogen gezien worden, net als jij.

#BEBOLD met Buddha to Buddha

In haar nieuwe campagne #BEBOLD, neemt het sieradenmerk Buddha to Buddha je mee op een high-energy tour door het leven. Het merk roept op tot leven, THE BOLD WAY, om zo nog meer positiviteit te brengen aan jouw leven én de wereld om je heen. Volgens het merk leiden gedurfde keuzes vaak tot positieve acties en het dragen van de statement pieces uit de Buddha to Buddha collectie zal de drager herinneren aan waar hij of zij toe in staat is. Onder de hashtag #bebold kun je deelnemen aan deze gedurfde campagne. Mix en match de sieraden zoals jíj wilt en laat jezelf zien. En helemaal mooi meegenomen: met Black Friday shop je de sieraden met een geweldige korting!