Maak een fashion statement met de nieuwste generatie E-bikes

Weet je nog vroeger, toen je jouw status ontleende aan de fiets waarop je fietste? Eigenlijk is dit nog steeds zo… Veel mensen zweren bij een authentieke ‘opoefiets’ en de gestroomlijnde elegante modellen zijn ook niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Een lange fietstocht op een gewone stadsfiets is echter niet heel comfortabel. Geen wonder dan ook dat E-bikes enorm aan populariteit winnen. Zeker nu de zon weer gaat schijnen willen we er comfortabel op uit en wat is er nu leuker dan een mooie fietstocht? Met de E-bikes van tegenwoordig hoef je niet eens in te leveren op stijl. Maak een fashion statement met de nieuwste generatie E-bikes.

E-bike fashion statement
Cannondale Canvas Neo 2

Steuntje in de rug

Trapten wij ons vroeger nog suf al die kilometers naar school, tegenwoordig vliegen de jongeren voorbij op hun racemonster: een elektrische fiets. En dan denk je misschien, een E-bike is toch lelijk? Dat is dus al lang verleden tijd! Met de nieuwste generatie E-bikes maak je een waar fashion statement. E-bikes worden namelijk steeds moderner en modieuzer. Met een futuristische uitstraling en steeds meer integraties vanuit de autowereld, zijn deze jongens fietsen waarop je gezien mag worden!

Fiets van m’n oma

We weten niet hoe het bij jullie zit, maar wij wilden vroeger allemaal op een klassieke opoefiets rijden. Daar kon je mee gezien worden! En ook tegenwoordig is deze fiets nog immens populair. Hoe fijn is het dan ook dat de opoefiets nu ook als elektrische variant te verkrijgen is? Ideaal voor als je verder moet fietsen naar jouw werk of studie. Of natuurlijk gewoon om heerlijk relax te toeren in en rondom jouw stad!

E-bike fashion statement
Cortina E-U4 Family RB7 FM Elektrische Transportfiets

Fun fietsen

Met een elektrische fiets wordt fietsen voor veel mensen weer leuk. Geen bezwete rug bij aankomst op jouw afspraak, het afleggen van grotere afstanden en dus het zien van nog meer moois bij jou in de buurt. Wij kunnen in ieder geval niet wachten om onze stalen ros bestijgen voor een heerlijke tocht in dit voorjaarszonnetje!