Leuk voor aan de muur: de Letterbanner!

Vorige week schreef ik al over mijn onwijs toffe Lightbox. Elke keer verschijnt er weer een glimlach op mijn gezicht als ik hem zie staan op mijn vensterbank met de woorden: What if…?! Het zet me altijd even aan het denken. Zo ook mijn Letterbanner (gekregen van diezelfde vriendin op hetzelfde feestje, je begrijpt: mijn avond kon niet meer stuk ;-)) Ook weer zo’n onwijs leuk cadeautje en item voor in je interieur. Want….teksten in huis zijn nou eenmaal hip en ze hebben een leuke boodschap.

Easy breezy

De Letterbanners zijn allemaal losse letters in een leuk nostalgisch lettertype die je dan met een soort van splitpennetjes aan mekaar kunt bevestigen. Easy breezy, een kind kan de was doen. Je kunt er dus aardig op los variëren en daar houden wij van. Zo maak je een leuke voor in de keuken met de tekst: Eat * Drink * Enjoy! Of wat dacht je van ‘Let’s get shit done’ boven je bureau. Of ‘Sweet Dreams’ boven je bed?! Bij mij siert op dit moment ‘Good Vibes’ boven mijn eettafel en ik zeg heel eerlijk, word er elke keer vrolijk van als ik hem zie. Je ziet en begrijpt……wij kunnen aardig los met die leuke letters! Voor elke gelegenheid maak je een leuke oneliner.

Hoe, wat en waar?

Je hebt de letterbanners in de kleuren zwart, wit en mooie zachte pasteltinten en bestaan uit 138 kartonnen letters, cijfertjes en symbolen. Zo is er dus altijd wel eentje die in jouw interieur past. Je koopt ze heel gemakkelijk online bij HipgemaaktA Little Lovely Company of ga naar Webshops Only in Den Bosch. De zwarte variant is er voor € 11,95 en voor de witte en pastel variant betaal je € 12,95. Ook hebben ze nog leuke zilveren en gouden tekens die je toe kunt voegen.

Door de leuke prijs zijn ze natuurlijk het ideale cadeautje voor die vriendin die net bevallen is of een nieuw huis heeft. Maar zeker nét zo leuk om gewoon lekker voor jezelf te kopen.

Welke catchy oneliner siert er binnenkort in jouw interieur?

Foto credits: www.hipgemaakt.nl, www.eenigwonen.nl, www.villavrolijk.nl, www.kekstyle.nl, www.tafelvanamandine.be en www.studioblanche.be