Wij zijn onwijs fan van de lightbox!

Weken stond hij al op mijn lijstje! Maar ook al weken was hij nergens meer te verkrijgen. Tot ik jarig was en een van mijn beste vriendinnetjes binnen kwam met haar cadeautje….een klein innerlijk sprongetje en een smile van oor tot oor volgden. Want eindelijk was hij daar en belangrijker…hij was van mij! Mijn eigen lightbox! Yeuhhhh 🙂

Oude bioscoop

Het eerste wat iedereen zegt als ze hem voor het eerst zien “Hee, dat is net zo’n oude bioscoop!!! Vet!” En dat is het dus eigenlijk ook, maar dan in mini variant. Zo’n lichtbak die je altijd zag met de meest pakkende teksten. Die vond ik altijd al gaaf!

Super leuk decoratief lampje met een eigentijdse tekst voor in de kinderkamer, woonkamers, maar natuurlijk ook gaaf voor trouwerijen en andere feestjes.

3 Varianten

En het leuke van deze mini varianten: ze worden standaard met alle letters en cijfers geleverd, dus je kan, als je wilt, elke dag wisselen van tekst. Je hebt ze in 3 verschillende formaten. De A5 en A4 varianten waar je 2 regels tekens op kwijt kunt (en welke ook uitwisselbaar zijn). En dan hebben ze nog een grotere in A3 formaat. Daar kun je zo maar 3 regels op kwijt (en deze zijn ook anders van formaat). Standaard worden ze geleverd met een set zwarte letters, cijfers en wat leestekens (85! tekens met o.a. ook een ster en een hartje) maar ze hebben allerlei leuke uitbreidingssets. Zo is er een speciale Celebrations set met martiniglaasjes, slingers etc. Een set met gave pastel kleurige letters (leuk voor op de kinderkamer), een leuke symbolen set en zelfs een seizoensgebonden set X-Mass. Je kunt er dus aardig op los variëren, we like! Je kan ze neerzetten of ophangen en ze werken op batterijen (6 x 1,5V AA), maar eventueel ook op een standaard adapter (9V DC500 MA). Beiden worden niet meegeleverd.

Je koopt ze al vanaf € 22,95 o.a. bij A Little Lovely Company en bij Webshops Only in Den Bosch.

Welke siert binnenkort bij jouw interieur? En met welke catchy tekst? Let us know!