Ken jij de geweldige kaarten van Oktoberdots al?

Zo’n zes maanden geleden was ik op zoek naar een aantal unieke, leuke kaartjes voor een verjaardagscadeau. Ik wilde niet van die standaard kaarten hebben, maar kaartjes die je haast nergens anders tegenkomt. Behoorlijk wat uren gingen zitten in het online zoeken naar kaartenwebshops met een uniek assortiment. Zo stuitte ik ook op Oktoberdots: een webshop met niet alleen superschattige kaarten, maar nog veel meer moois.

Over Oktoberdots

Oktoberdots is een blog van de Bredase Babet. Zij werkt fulltime als online designer bij een grote woonwarenhuisketen, maar heeft dus ook haar eigen blog. Naast haar blog heeft ze de Oktoberdots Shop, waar je vele te gekke kaarten kunt vinden. Op het blog lees je van alles over Babet, lekkere recepten en leuke DIY’s. Daarnaast houdt ze je uiteraard op de hoogte van nieuwe collecties die ze lanceert.

De collectie van Oktoberdots

Zoals ik eerder al schreef, koop je bij Oktoberdots niet alleen kaarten, maar ook veel andere leuke dingen. Zo zitten er supergave posters in het assortiment, net als kadopapiervellen, uitnodigingen, briefpapier, adresstickers en nog veel en veel meer! Ik kwam er vooral voor de kaartencollectie en die is echt heel leuk, zoals je onderstaand ook kunt zien.

Let wel op: het huidige assortiment – waaronder dus ook de onderstaande kaarten – zijn niet lang meer verkrijgbaar. De huidige collectie blijft tot en met 31 augustus verkrijgbaar. In oktober gaat de nieuwe collectie online. Ik kan nu al zeggen: ik ben enorm benieuwd naar de nieuwe collectie en houd de webshop zeker in de gaten. Wil je de rest van de collectie zien, ga dan naar de webshop van Oktoberdots.

P.S. Gebruik de kortingscode supersale om 15% korting op bijna alles te ontvangen.