Instagram Inspiration: favoriete Instagram foodies!

Als je door mijn persoonlijke Instagram feed scrollt dan zie je voornamelijk food en fashion. Niet voor niets dat dit ook de hoofdonderwerpen van Ladify zijn, maar dat terzijde. Zoals Linda haar laat inspireren door andere personen, laat ik mij inspireren door de lekkere maaltjes en mooiste foodposts. Vandaag deel ik mijn favoriete Instagram food accounts. 

Leonie Ter Veld

Ook wel bekend van haar blog: ‘gewoonwateenstudentjesavondseet’ en gelijknamige kookboeken en ze is “het meisje van ‘Toffe Tosti’s”, zoals ze zelf zegt. Op het Instagram food account van Leonie zie je wat zij ’s avonds eet. Haar gerechten zijn nooit moeilijk, want koken moet vooral leuk zijn.

Uit Pauline’s keuken

De mooiste feed gaat naar Pauline! Lichte foto’s met veel wit en grijs en waar de gerechten echt uitspringen. Van makkelijke en gezonde gerechten tot echte guilty pleasures.

Elise & Nina van Chickslovefood

“Chicks love food”, o yes! Elise & Nina hebben op hun blog een paar populaire topics: 5-or-less, voor diner-recepten met max. 5 ingrediënten, Sinner Sunday, want op zondag mogen we zondigen en Skinny Six, om die zondag weer een beetje te compenseren.

Foodness

Claartje Schröder deelt op haar blog veel makkelijke recepten en wisselt dit af met interessante blogs over alles wat met gezond leven te maken heeft. Van weetjes tot food-hotspots!

Culy’s Monique van Loon

Culy is toch wel DE foodblog van Nederland. Maar vooral het gezicht achter Culy: Monique van Loon is leuk om te volgen op Instagram. Voor een kijkje achter de schermen. Op haar account komt alles voorbij: van culinaire hoogstandjes tot het beste comfort food. Aldus Monique: “Just so you know: I eat carbs. Like, lots of ‘em” #yougogirl

Ladify

Vergeet ook niet Ladify zelf te volgen, voor de beste combinatie van food, fashion en een vleugje lifestyle.

Wat zijn jouw favoriete Instagram food accounts? Let us know!