Instagram Inspiration: inspirerende power girls!

Dit vind ik persoonlijk het allerleukste aan Instagram. Geïnspireerd worden door andere mensen. Zien hoe zij leven, denken en wat zij maken. Een kijkje achter de schermen krijgen bij bekenden en onbekenden. Je dag beginnen met een mooie qoute of positieve energie krijgen van de mooie beelden die je voorbij ziet komen.

@sannyzoektgeluk

Voor een dosis positieviteit raad ik je aan om Sanny zoekt geluk te volgen. Zij maakt niet alleen mooie foto’s voor haar Instagram account, ook haar Youtube account is een aanrader. Hier deelt ze haar zoektocht naar geluk en geeft ze tips over hoe je gelukkiger kan leven.

Buiten spelen☃️❄️

Een bericht gedeeld door Sanny zoekt Geluk (@sannyzoektgeluk) op

@cateadriana

Haar tekeningen worden beroemd, denk ik. Cate woont in Breda, ze is een illustrator en maakt de mooiste tekeningen/schilderijen. In menig huis hangt al een mooi kunstwerk én daarbij heeft ze al een aantal toffe samenwerkingen op haar naam staan. Haar Instagram account is een kijkje waard!

@laviederoosaparis

Deze toffe chick zei haar baan op bij Tommy Hilfiger in Amsterdam en emigreerde naar Singapore om yoga lerares te worden en om bij haar lief te zijn. She has a happy vibe!

@thefashionguitar

Voor mode inspiratie volg je Charlotte Groeneveld, oftewel ‘The Fashion Guitar’. Charlotte heeft maar liefst 328.000 volgers en zit in het publiek bij de gaafste modeshows, zoals Dior in New York, en runt daarnaast ook nog een hele toffe blog. Zeker een aanrader voor de modemeisjes onder ons!

@bycarolijn

Voor de moeders onder ons: Meet Carolijn. Ze nam afscheid van haar toga en besloot om verder te gaan als freelance (creatief) schrijfster. Vorig jaar is ze moeder geworden en sindsdien deelt ze haar ervaringen en verhalen via haar website. Ze maakt de mooiste beelden van haar fijne leventje. Ik ben fan!

@lablush

Mijn instagram account mag toch niet ontbreken in dit rijtje, al vind ik dat zelf. Ik laat zien hoe een lingerie collectie tot stand komt, vanaf de eerste schets tot aan de fotoshoot, je kan het hele proces volgen. Momenteel ben ik mijn allereerste bruidslingerie collectie aan het ontwerpen.. dus ben jij toevallig verloofd?