Instagram Inspiration: Digital Nomad Ladies die je wilt volgen

Wie droomt er niet van? De hele wereld overreizen en daar dan ook nog van kunnen leven! In de moderne woordenschat heten deze personen ‘Digital Nomads’. Geen verkeerde titel voor op je LinkedIn, als je het mij vraagt.

Mijn Instagram staat vol met ‘Digital Nomad Ladies’. Eigenlijk word ik bij elke foto groen van jaloezie en vraag ik me af wat ik in godsnaam aan het doen ben… maar de foto’s blijven prachtig. Naast een picture perfect omgeving showen de ladies de mooiste travel-fashion, die je direct in je kast zou willen hangen. Ik deel hierbij mijn favoriete Digital Nomad Ladies op Instagram, zodat jij ook weg kan dromen bij het leven dat deze vastleggen op Insta….

@Bizzyexploring

@Travel_Inhershoes

@Thegingerwanderlust

@TopoLindra

@Thedairyofanomad

@Eat.Shop.Travel

@Welikebali

https://www.instagram.com/p/BgMFtqZjF-4/?taken-by=welikebali

@Jetset_Jen

 @Worldwonderlust

@Taramilktea