Geef nu koffietjes cadeau met de Bagels & Beans cadeaukaart

Bagels & Beans, wie kent deze koffie- dan wel ontbijt- en lunchtent niet? Al sinds 1996 kun je hier in Amsterdam, en later ook op andere plekken in het land, terecht voor de lekkerste koffie, bagels en zoete lekkernijen. En die bagels die hebben ze op de kaart gezet, net als de enorme sloot cappuccino die je er kunt krijgen.

Vanaf nu kun je niet alleen jezelf, maar ook anderen blij maken met wat Bagels & Beans: er is een heuse Bagels & Beans cadeaukaart beschikbaar. Een ideaal cadeautje voor een genietmomentje buiten de deur. Van een compleet bagelontbijt tot een reeks coffee to go’s. Bij ons gaat ‘ie op onze verlanglijst voor de feestdagen!

A Yawn is a (silent) scream for coffee

Wil jij iemand blij maken met een heerlijk bagelontbijtje of zo’n geweldige kop met (haver)cappuccino? Met de nieuwe cadeaukaart geef je een heerlijk geluksmomentje cadeau. Aan een vriendin, je moeder, tante of aan wie dan ook die wel een momentje van rust en gezelligheid kan gebruiken om even op te laden. De cadeaukaart is ook nog eens leuk vormgegeven en komt in een kartonnen hoesje waarop je nog een persoonlijke boodschap kwijt kunt.

Wie zou jij trakteren op een koffiemomentje met de Bagels & Beans cadeaukaart?

All I want for Christmas

Zo’n cadeaukaart, een leuk idee voor op de verlanglijst voor kerst dus. Want zijn we niet allemaal druk om in die kerstsferen te komen en al wat inkopen te doen? Voor de echte kerstliefhebbers is een bezoek aan één van de vele kerstshows in het land een absolute must om in de sferen te komen én om kerstinkopen te doen. En het is ook nog eens een leuk uitje met kids. Wij hebben hier de leukste kerstshows van 2023 voor je op een rij gezet.

Ho Ho Ho!