Dit is de lekkerste vegan granola

Vegan is hip and happening en de trend blijft zich voortzetten. Of je nu wel of niet kiest voor een vegan lifestyle, het doet er eigenlijk niet toe. Steeds vaker zul je vegan varianten van bepaalde producten tegenkomen in de schappen van de supermarkt. En negen van de tien keer merk je het verschil met de niet-vegan variant niet eens. Eén van die voedselproducten die steeds vaker door een volledige vegan variant wordt vervangen is granola. Oftewel, je vegan ontbijtgranen.

 

Eat Natural vegan granola

Granola an sich is een super makkelijk, snel en gezond ontbijt. Je pakt een bakje uit de kast, paar scheppen yoghurt erbij en je topt het af met je favoriete granola. Wat is dan eigenlijk het verschil tussen muesli en granola hoor ik je denken? Granola onderscheidt zich van de rest van de ontbijtfamilie doordat het geroosterd wordt met onder andere olie en honing. En in deze vegan granola variant van Eat Natural wordt de honing dus vervangen door de vegan variant kokosbloesem nectar. Hierdoor krijgt het een crunchy bite en wordt het dus extra lekker.

 

Wanneer je het ons vraagt is de vegan granola van Eat Natural absoluut een favoriet! Absolutely Nuts, zoals Eat Natural de vegan granola noemt. De ingrediënten worden met de hand gemixt en vervolgens langzaam geroosterd voor extra krokantheid. Dat roosteren wordt gedaan met kokosbloesem nectar, zodat de granola 100% vegan is. Een breakfast with benefits! Als deze mega healthy en gruwelijk lekkere vegan granola net zo bij je in de smaak vals als bij ons, dan raden we je ook de protein bars van Eat Natural aan. Even lekker, net zo gezond en meteen een goede dosis eiwitten voor tussen je trainingen door.