De leukste accessoires voor jouw iPhone

Het zal waarschijnlijk niet aan je aandacht ontsnapt zijn, maar wanneer toch: Apple lanceert de nieuwe iPhone 14! Reden genoeg om eens in de leukste iPhone accessoires te duiken. Want zeg nu zelf, zo’n pareltje van een telefoon verdient een speciale behandeling. Dit zijn de leukste accessoires voor jouw iPhone.

Appel aan een koordje

Ontzettend handig, dat is zo’n iPhone case met een koord eraan zeker! Zo heb je altijd je telefoon bij de hand en hoef je niet eerst een tas om te keren op zoek naar de afgaande ringtone. Van basic koorden tot parelkettingen, je kunt jouw appel aan een touwtje zo gek maken als je zelf wilt.

via CoolBlue

PopSocket

Zo’n grote telefoon is af en toe wat lastig vasthouden, maar gelukkig hebben ze daar wat op gevonden: de PopSockets. Een zuignap met een knop voor aan de achterkant van je iPhone zorgt voor een betere grip. Verder kun je de Popsocket gebruiken als standaard. Handig wanneer je van een afstandje een foto wilt maken op de timer!

Via Popsockets.nl

Draadloos laden

Niet zo irritant als al die rondslingerende kabels! Jouw (nieuwe) iPhone verdient iets beters, namelijk een draadloos docking station. Je laat er niet alleen je telefoon aan op, maar ook andere Apple devices zoals jouw Apple watch en Apple ears.

Belkin via Amac

Apple in de auto

Draadloos opladen en handsfree navigeren tijdens het rijden, handig รฉn veilig! Deze oplader van Satechi werkt via Qi draadloos opladen en heeft een magnetisch oppervlak om je iPhone aan te bevestigen. De lader is geschikt voor iedere iPhone met MagSafe en bevestig je eenvoudig aan het ventilatierooster van het dashboard.

Satechi via Bol.com

Accessoires voor elke Phone

Check voordat je jouw iPhone accessoires in je winkelmandje schuift altijd even of deze daadwerkelijk geschikt zijn voor het type telefoon dat je hebt. De nieuwe iPhone 14 zal weer andere accessoires nodig hebben, dan de jarenoude Iphone 11.