De 10 leukste Happy Socks van dit moment

Vorige week kon je al lezen dat ik erg blij ben met de Alzheimer Socks die ik onlangs kocht. Maar dat is niet het enige nieuwe paar sokken dat ik kocht. Ik kocht namelijk ook voor het eerst in mijn leven Happy Socks. En ik kan je zeggen: ik ben er erg blij mee. Ik verzamelde daarom de 10 leukste Happy Socks die je op dit moment kunt kopen in de webshop.

Van saaie, grijze sokken naar kleurrijke exemplaren

Een paar maanden geleden kocht ik bij de V&D een 7-pack met sokken. Allemaal grijs van kleur het stuk om de enkels en het stuk om de tenen in zeven verschillende kleuren. Lekker makkelijk voor als ze uit de was komen en je de paren weer probeert te verenigen. Maar echt leuk .. nee, dat zijn ze natuurlijk niet. Hoe anders is dat met de Happy Socks?!

Instant happiness

Gewoon alleen al van het bezoeken van de Happy Socks website word je blij. De kleuren spatten van je schermen af en de ontwerpen van de sokken zijn soms zo kleurrijk, dat je denkt: wow, kan ik dat écht wel maken om aan te trekken? Ja, dat kun je dus! En waarom eigenlijk niet? Het grootste gedeelte van de tijd zie je de sokken toch niet, maar áls je ze dan ziet ben je instant happy.

De Happy Socks collecties

De herfst/wintercollectie voor 2015 is nu verkrijgbaar in de webshop. Dat betekent ook dat bepaalde andere sokken in de sale zijn. Normaal gesproken betaal je 8 euro per paar, maar de sokken in de aanbieding kosten nu maar 5,60 euro per paar. Je kunt dus nog steeds je slag staan 😉 Ik ben nu al benieuwd naar de aankomende collectie voor het voorjaar/de zomer. En ik houd ook de limited editions de komende tijd goed in de gaten (ik hoop op foute kerstsokken 😉 ).

> Shop jouw Happy Socks in de webshop