Daily Dilemma’s part VIII: Avondje op hakken

We hebben allemaal wel eens van die dagen dat je denkt, shit/oops/ohjee momentjes die super herkenbaar zijn, we liever niet mee zouden willen maken, maar vooral momenten die het leven maken zoals het is en waardoor we altijd een goed verhaal hebben. Hier dus Daily Dilemma’s.

Daar gaan we

Ik sta voor de kast met schoenen en kijk aan de binnenkant van de deur in de spiegel. M’n flared jeans is iets te lang, dus ik moet hakken aan. Ik trek zwarte hoge pumps aan met een rode zool. In de spiegel lijk ik ineens wel vijftien centimeter langer. De onderkant van de jeans valt nu precies op de grond en m’n benen lijken oneindig. Ik draai me om en bekijk mijn billen. Mwah, die zitten wel goed denk ik.

De deurbel gaat, ik doe open en voor m’n neus staat een van mijn beste vriendinnetjes met een fles wijn in d’r handen. Let’s go! Ze glimlach en haalt haar andere hand achter haar rug vandaan. Een tweede fles. We lachen wat, geven elkaar een kus en lopen naar binnen. We trekken meteen de eerste fles open en ik schenk enthousiast twee glazen in. Een lijstje ‘Happy hits’ van Spotify gaat aan en we draaien het volume naar rechts! We zingen keihard mee.

Naar de stad!

Als we de laatste druppels van de tweede fles in onze glazen schenken, kijken we elkaar aan. De stad in! We maken ons klaar om te gaan, gieten dat laatste beetje naar binnen en bestellen een taxi.

3.00

Om 3 uur ’s nachts staan we nog steeds in de kroeg. M’n voeten branden. Ik kijk naar beneden en met m’n ietwat wiebelige hoofd besef ik me dan pas dat ik al de hele avond op deze hysterische palen aan het dansen ben. M’n voorvoeten branden zo erg dat ik er bijna niet meer op kan staan. Al is stil staan helemaal a-relax, dus ik blijf maar bewegen… Shit.. En nu!?

Herkenbaar? Je niet scheren … is ook zo’n dilemma!

Photocredits: Jss Falconi.