Daily Dilemma’s – Part VII: ”Shit, ik heb me niet geschoren…”

We hebben allemaal wel eens van die dagen dat je denkt, shit/oops/ohjee momentjes die super herkenbaar zijn, we liever niet mee zouden willen maken, maar vooral momenten die het leven maken zoals het is en waardoor we altijd een goed verhaal hebben. Hier dus Daily Dilemma’s.

Oops

Zoenend vallen we de kamer binnen.
Je trekt m’n shirt over mijn hoofd uit en met mijn armen in de lucht, m’n haren voor me gezicht, laat ik mezelf op bed vallen. Je kust me, via m’n sleutelbeen tot m’n borst en naar mijn buik. Je handen duwen mijn handen boven m’n hoofd. Ik glimlach en haal diep adem.

Je trekt m’n broek naar beneden en het kanten rode broekje wordt zichtbaar. Gelukkig heb ik voordat ik me ging omkleden nog snel gedacht aan dat setje. Je weet maar nooit. Ik bloos en laat je je gang gaan. Maar dan, op het moment dat jij met je vingers onder mijn rode broekje gaat, worden mijn wangen warmer.

Shit

Ik bedenk me net, shit, ik heb me niet geschoren. Ik kijk naar jou, maar jij lijkt volledig in de magie van mijn rode broekje op te gaan en misschien nog wel meer op hetgeen wat daaronder verscholen zit. Wat nu? Ik schaam me zo! Maar wat doe ik eraan?

Meer Daily Dilemma’s lezen?! Check hier een ander gênant moment!

Photocredits: Pixabay.