Daily Dilemma’s – Part V : Bij de mannen plassen

We hebben allemaal wel eens van die dagen dat je denkt, shit/oops/ohjee momentjes die super herkenbaar zijn, we liever niet mee zouden willen maken, maar vooral momenten die het leven maken zoals het is en waardoor we altijd een goed verhaal hebben. Hier dus Daily Dilemma’s.

In de rij

Er staan al tien meisjes voor me. De een staart naar haar drankje, de ander kijkt wild om zich heen. De twee blonde meisjes voor me plukken wat aan elkaars haar en rokjes. Ze lachen, drinken de laatste slokken van hun drankje op en dansen op de muziek. Ik wiebel vooral heen en weer en verdeel m’n gewicht van m’n ene been naar mijn andere. Ik moet plassen, echt plassen!

Altijd te laat

Eigenlijk ga ik altijd net te laat naar het toilet. Ik weet van mezelf dat ik zo in elkaar zit, maar op een of andere manier leer ik er nooit van. Dat moment dat je denkt ‘shit ik moet plassen,’ dat is het moment dat ik ook daadwerkelijk pas op sta op naar het toilet te gaan. Met het fantastische resultaat dat je natuurlijk altijd achter in de rij kunt aansluiten.

Ik kijk niet hoor..

Ik glimlach vriendelijk naar de meiden voor me en kijk om naar de deur van het mannen toilet. De deur is dicht. Ik kijk achter me en geen enkele man lijkt het halletje in te komen om naar het toilet te gaan. De meiden voor me nog altijd even druk met zichzelf, dus ik stap de rij uit. Met een klein zetje tegen de deur opent de deur van het mannen toilet, twee mannen staan te pissen en kijken om.
‘Doe jij hier?’
Ik glimlach en houd m’n hand voor mijn ogen. ‘Mega lange rij bij de vrouwen dus ik dacht…maar ik kijk niet hoor,’
Ik loop door naar de wc met deur en ga het hokje in. Waarom staat er bij de vrouwen altijd zo belachelijk lange rij en doen we er met z’n alle zo moeilijk over om bij de mannen te plassen? Why?!

Herkenbaar? Meer Dilemma’s lezen? Check ze hier!

Photocredits: Fotografierende.