De bijzonderste zonnebrillen trends van 2018

Weirddddd! Dat was mijn eerste reactie bij het zien van de zonnebrillen die voorbij kwamen bij de verschillende fashionshows. Want het mag dit jaar weird, weirder, weirds, volgens de designers. Ze gaan van het ene uiterste naar het ander uiterste en saai zijn ze zeker niet te noemen. We hebben de meest uitgesproken trends even je op een rijtje gezet:

1. Back-to-the-future meets the matrix

Photo: Marcus Tondo / Indigital.tv

Afbeelding: Vogue – Marcus Tondo / Indigital.tv

Beetje freaky is het wel: een straatbeeld van The Matrix in Real Life. Deze zomer zal het de normaalste zaak van de wereld zijn met deze zonnebrillentrend.

2. My todlers sunglass-look

prada zonnebrillen trend 2018

Afbeelding: Prada – INDIGITAL

Ze bedekken net je pupillen en je zou hem zelfs kunnen delen met je peuter, deze zeer kleine maar daardoor opvallende zonnebril.

3. Wie zit er achter die lijst verstopt-look

Afbeelding: Dolce & Gabbana – INDIGITAL

Who’s that girl? Als je onherkenbaar over straat wil zet je gewoon zo’n unit op je hoofd en niemand zal weten wie je bent. Al verwacht ik wel dat je wordt nagekeken..

4. Cat-eye extreme

Afbeelding: Maison Margiela – MYKITA + MAISON MARGIELA

Cat Woman is er niks bij. Deze extreem grote cat-eye zonnebrillen trend is ook een goede om je achter te verstoppen na een avondje doorhalen. Wil je extra opvallen, neem hem dan in een leuk kleurtje.

Ga jij voor weird, als het om zonnebrillen trends gaat, deze zomer? Of blijf je bij je oude vertrouwde -altijd goed- aviator?