Bij deze 5 fijne hotels is jouw viervoeter van harte welkom

Oh yes! Het is weer Dierendag. En dat betekent dat we onze lieve trouwe viervoeter eens flink in het zonnetje mogen zetten (voor zover je dat niet al elke dag doet). Zin om er saampjes op uit te gaan? Bij deze 5 hotels is jouw hond meer dan welkom!

INNSiDE by Meliá Amsterdam

Stedentripje Amsterdam op de planning met je hondje? INNSiDE by Meliá Amsterdam is een levendig lifestylehotel in het hart van zakendistrict Zuidas en heeft een kosmopolitische en moderne uitstraling. Het is de ideale uitvalsbasis, want het ligt op nog geen minuut lopen van station Amsterdam Zuid (hallo trein, metro, tram en bus!). Laat bij je reservering even weten dat Fifi ook meegaat, dan zorgen ze bij INNSiDE by Meliá Amsterdam voor een heuse dog vip treatement, met hondenbakjes met water en dierensnoepjes.

Dierendag 2023
Innside by Mélia

WSHS Gouda

In het prachtige WSHS Gouda wordt niet alleen jij, maar ook je liefste huisdier in de watten gelegd. Dit historische boutiquehotel in het centrum van Gouda maakt je hotelkamer namelijk helemaal doggy proof, met een hondenkleedje, een placemat met twee bakjes huisgemaakte hondenkoekjes, een bakje water en een persoonlijk geschreven welkomstkaartje. Dat is heerlijk aankomen! Na een dutje op het zachte kleed zijn jullie er helemaal klaar voor om samen het leuke stadje te ontdekken. En iedere boom en lantaarnpaal van Gouda!

WSHS Gouda | Bron: Instagram @rmariusb

Hotel The Den in Den Bosch

Lekker dicht bij het treinstation en genoeg parkeergelegenheid: Hotel The Den is in ieder geval goed bereikbaar. Het ligt op loopafstand van het historische centrum, maar ook naast een natuurgebied. Ideaal voor jou en je hond. Hier wordt je viervoeter net zo behandeld als alle andere gasten, dus staat er een zachte hondenmand voor Max klaar, een waterbak, hondensnoepjes en een leuk speeltje. Zo heb niet alleen jij, maar ook je hond een onvergetelijk verblijf in dit hotel.

Dierendag
Hotel de Den

Novotel Den Haag City Centre

Boek je bij Novotel in Den Haag, geef dan gelijk door dat Bonnie ook meekomt. Den Haag is een heerlijke stad om samen te ontdekken en ligt dicht bij het strand. Perfect voor een gezellig uitje samen! Het hotel zelf biedt een heuse dog package aan, bestaande uit een hondvriendelijke kamer en een leuk verrassingspakket met een bal, snack en een kaartje dat je aan je deur kan hangen zodat iedereen weet dat jij op pad bent met je harige vriend!

Dierendag
Novotel

De Bloemenbeek in De Lutte

Dit prachtige landgoedhotel in De Lutte is een heerlijke oase om je terug te trekken met je hondje. Hier komen jullie samen helemaal tot rust. Na een dag wandelen in de groene omgeving, raast Bikkel nog even uit op het grote grasveld rondom het hotel. Daar staan ook drinkbakken klaar en is er een speciale hondendrinkkraan. Eenmaal in de kamer, ploft je hond neer op zijn kussen nadat hij alle lekkere brokjes heeft opgegeten. Morgen weer een dag!

De Bloemenbeek