6 Favoriete producten uit mijn dagelijkse huidverzorgingsroutine

Als wij vrouwen ergens onzeker over kunnen worden, dan is het wel van een onzuivere huid. Inmiddels ben ik het tijdperk jeugdpuistjes wel voorbij, maar die ‘hormoon-bom’ gaat nog elke maand af. Bovendien gaat mijn teller langzaam naar de big thirty, dus mijn huid vraagt steeds meer om extra verzorging. Tenslotte, wie wil er nu niet mooi natuurlijk oud(er) worden? Daarom deel ik vandaag mijn favoriete verzorgingsproducten voor mijn dagelijkse huidverzorgingsroutine.

Reinigingsmelk: Alles begint met een schone huid

Vanaf het eerste moment ben ik fan van de producten van het Italiaanse merk Comfort Zone. En daarom begint mijn routine ook met een reinigingsmelk, genaamd: Sacred Nature. Deze voedende ‘melk’ is zacht van structuur en beschermt de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf, die vroegtijdige huidveroudering veroorzaken. Zeker als je een gevoelige huid hebt, is dit product een aanrader!

reinigingsmelk Sacred Nature

Hydraterende cream

Bijna elke huid is vochtarm. Daarom is het erg belangrijk om je huid goed te hydrateren. Om het vochtgehalte op peil te houden gebruik ik elke ochtend deze rijke crème: Hydromemory cream, ook van het merk Comfort Zone.

hydramemory cream - huidsverzorgingsroutine

Cooling eye lotion: tegen lijntjes en kringen

Slecht geslapen, drukke periodes op werk. Ze zijn er meteen: Lijntjes, wallen en donkere kringen onder je ogen. We worden er absoluut niet blij van. Gelukkig heeft Rituals sinds kort een nieuwe verzorgingslijn met een hele fijne ‘Namasté cooling eye lotion’. De lotion helpt de huid rondom je ogen te versterken en doet donkere kringen of wallen vervagen.

namaste cooling eye lotion

Peeling: voor een frisse, egale huid

Peeling, oftewel exfoliëren, is een belangrijk onderdeel van een goede huidverzorgingsroutine. Van geen enkel ander product zal je zo snel resultaat zien. Deze peeling geeft de huid een frisse en egale uitstraling. Ik gebruik de Essential peeling van Comfort Zone één keer in de week.

essential peeling - comfort zone

Nachtcrème voor het optimale schoonheidsslaapje

Het is natuurlijk belangrijk dat je altijd je gezicht reinigt voor het slapen gaan. Maar daarnaast is een verzorgende nachtcrème net zo belangrijk. Terwijl jij je schoonheidsslaapje houdt heeft je huid genoeg tijd om alle voedingsstoffen goed op te nemen. Mijn favoriete nacht crème is Anti-Aging Night Cream van Rituals.

Rituals Anti-Aging nachtcreme

Zonnebrandcrème: Bescherm je huid tegen de zon

Last but not least: Een abosolute must in je dagelijkse huidverzorgingsroutine is het gebruik van een goede zonnebrandcrème voor het gezicht. Of het nu 30 graden is of -1, de zon is altijd schadelijk voor je huid. Mijn favoriete zonnebrandcrème is de Sun Protection Face Cream van Rituals.

zonbeschermer Rituals - huidverzorgingsroutine

Dit zijn mijn favoriete producten voor mijn dagelijkse huidverzorgingsroutine. Ik kijk per dag naar waar mijn huid behoefte aan heeft en combineer zo verschillende producten om mijn huid te verzorgen.

Mocht je graag meer willen weten over huidverzoring, dan raad ik je aan om de website van Jetskee Ultee eens te lezen.

linda favoriete huidverzorgingsproducten

Wat zijn jouw favoriete producten voor je huidverzorgingsroutine?