De zomercollectie van Colourful Rebel!

Colourful Rebel ken je waarschijnlijk wel van de bekende ‘Boef’ en ‘Rebel’ shirtjes. Deze shirtjes en truien zijn  hartstikke populair en dat is natuurlijk omdat ze ook superleuk zijn! Maar Colourful Rebel heeft naast deze shirtjes, nog veel meer andere leuke kledingstukken! Hun nieuwe zomercollectie is net uit en je wordt er heel hebberig van..

T-shirts en truien

Er zijn een hele hoop nieuwe T-shirts toegevoegd aan de collectie, wederom allemaal met leuke teksten erop, zoals ‘Batgirl’ of ‘Draak’. Wat extra leuk is; er zijn ook shirtjes die jij samen met je best friend kan dragen! Check de ‘Dream Team’ shirtjes hieronder. Hoe leuk zijn die om te dragen naar een festival?!

Ook zijn er verschillende nieuwe truien toegevoegd aan de collectie met teksten als ‘Kiss my unicorn’ of ‘Cupcakes & Coconuts’. Deze laatste is er in een lieve, zachtroze uitvoering. Lekker voor de wat koudere zomerdagen zo’n sweater!

Colourful Rebel

Crop Tops

Naast de gewone T-shirts zijn in de nieuwe collectie ook crop tops opgenomen. Deze losse, kortere shirtjes zijn lekker luchtig voor de zomer en helemaal hip voor op een festival! De shirtjes hebben leuke kleurtjes en prints, of een toffe tekst erop. De tops bevatten teksten als ‘Boobs’, ‘Livin la vida Broka’, of een te leuk flamingoprintje!

Colourful Rebel

Broeken en shorts

Ook zijn er een viertal broeken en shorts toegevoegd aan de collectie met heerlijke zomerse printjes. De collectie bestaat uit twee sweatpants, waarvan één met heerlijk zomerse palbomen en flamingo’s erop. Ook zijn er twee shortjes toegevoegd, ook beiden met palmboompjes erop! Eén zwart shortje en een witte. Deze broeken en shortjes zien er heerlijk comfy uit voor bijvoorbeeld een zomeravond barbecue in het park, of gewoon om lekker thuis op de bank te hangen natuurlijk!

Colourful Rebel

Bomberjacks

Last but not least zijn er, voor de zomerdagen waarop de zon zich wat minder laat zien, ook een aantal heel toffe bomberjacks toegevoegd aan de collectie! In totaal zijn er vier verschillende bomberjacks, in verschillende kleuren en met verschillende prints. Onderstaande is toch wel echt mijn persoonlijke favoriet met weer zo’n te leuke flamingo erop!

Colourful Rebel

Colourful Rebel heeft een fysieke winkel aan de van Woustraat 52 in Amsterdam, maar ook online kan je hun spulletjes bestellen. Mocht je je dus vervelen met deze regenachtige dagen, dan kun je lekker vanaf je bank de nieuwe zomercollectie shoppen!