Zeg het met een kaartje!

Okay…..heel eerlijk! Ik ben niet de meest attente vriendin als het op kaartjes sturen aan komt. Aan de andere kant ben ik denk ik wel de vriendin met de grootste collectie speciale kaartjes in huis (hihi). Die belanden echter dan toch vaak met een leuk stuk washi tape op een muur in mijn eigen huis. Als ik op zoek ga naar dé speciale verjaardagskaart voor die lieve vriendin of zieke collega, kan ik minutenlang bij een kaartenrek staan om dé perfecte kaart uit te zoeken. Tot grote ergernis van mijn winkelgezelschap (okay, ik kan soms ook wel een béétje doorslaan ;-)) Ik ben nou eenmaal geen voorstander van Greetz. Sorry! Toegegeven, het is makkelijk en snel maar zeg nou eerlijk…. er gaat toch niks boven een lief, grappig en speciaal handgeschreven kaartje?!

Waar vind ik ze?

Maar waar vind je nou niet van die standaard Hallmark kaarten met beren en flauwe teksten? Heel simpel, eigenlijk overal. Bij leuke concept stores, lokale snoepwinkeltjes, oude boekwinkels en natuurlijk het wereld wijde web. Ga er eens naar op zoek en sla de welbekende boek- en lotto winkeltjes over. Wij gaan je vertellen waar je moet zijn voor die leuke, anders dan anders kaartjes met leuke grappige teksten en of mooie nostalgische prints. Super leuk om die vriendin op te vrolijken, die collega te feliciteren, of toch gewoon om lekker bij jezelf aan de muur te hangen. Want bij elk van de volgende webshops verkopen ze ook de meest toffe washi tapes en andere leuke stationary.

Studio Inktvis

Blijft 1 van mijn favorieten. Leuke teksten voor niet alledaagse gelegenheden. We like! En je bestelt ze heel simpel via hun eigen webshop.

 

Petite Louise en Studio Stationary

Deze grappige kaarten koop je bij de leuke webshop Hipgemaakt. Maar pas op….. ik weet zeker dat je niet alleen maar kaartjes in je winkelmandje stopt!

Elske

Het was Elskes droom om haar eigen kaarten te maken en toegegeven…..she’s doing a hell of a job! Check haar leuke kaarten op haar eigen site.

Jots

Grappige gevatte teksten zoals geen ander…what’s not to like?! Je koopt ze bij Byzenz.nl