WINNING WEDNESDAY: win een zomerjurk van Poppy Field The Label naar keuze t.w.v. zo’n € 150

Het is SUPER mooi weer buiten en daarom deze week een hele toffe WINNING WEDNESDAY in samenwerking met Poppy Field The Label. Wil jij kans maken op een geweldige zwierige jurk uit de zomercollectie van dit duurzame modelabel? Lees dan snel verder voor de actievoorwaarden!

Duurzame mode

Het verhaal achter het merk Poppy Field The Label is het verhaal van Jade en Ben. Twee wereldreizigers met een gedeelde liefde en respect voor onze aarde. De Parijse Jade en Ben hebben een grote passie voor reizen en culturen, wat hen uiteindelijk naar het prachtige Bali heeft geleid. De plek waar zij tegenwoordig wonen. Vanuit Jade’s diepe genegenheid voor dieren, haar “passie voor mode” en de bohemien levensstijl, gecombineerd met Benoit’s respect voor het milieu en ervaring als projectmanager, is Poppy Field The Label tot stand gekomen. De kunstenaar in Jade wordt weerspiegeld in Bens fotografie, terwijl Benoit’s zorg en respect voor de natuurlijke wereld wordt weerspiegeld in Jade’s selectie van stoffen en haar benadering van duurzame mode. Samen vormen zij Poppy The Label.

Poppy Field The Label

Bohemian Summer

Luchtige stoffen, kleurrijke patronen en zwierige silhouetten. De zomercollectie van Poppy Field The Label is een feestje voor het oog. Van shorts tot blouses en van rokken tot fladderende jurken. Alle kunstwerken (prints) in de collecties zijn handgemaakt en met de hand beschilderd en vervolgens gedigitaliseerd of digitaal geschilderd, waardoor de items stuk voor stuk doen denken aan het romantische decor van de laatste reis die je hebt gemaakt. De collecties worden gemaakt van zoveel mogelijk gecertificeerde ecologische, duurzame materialen. Het resultaat? De je ne sais quoi van Parijs, het blote voeten in het zand gevoel van Bali en het nonchalance van Australië verwerkt tot een bohemian, must-have collectie.

Poppy Field The Label

Winnen!

Wil jij kans maken op een prachtige zomerjurk van dit merk?

  • Ga naar Instagram
  • Volg @ladifynl
  • Schrijf een originele comment op @ladifynl
  • Tag 3 vriendinnen die ook kans zouden moeten maken
  • Deel je onze post in jouw Instagram stories, dan vergroot je jouw kans op de winst!

@Ladifynl

Actievoorwaarden

De actie loopt t/m dinsdag 28 juni 2022. De winnaar ontvangt via Instagram persoonlijk bericht van Ladify.nl. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Ladify.nl binnen een week na berichtgeving geen antwoord hebben ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.