We love groen in ons interieur!

Groen! Het is zo’n kleur die je óf onwijs tof vindt óf hélemaal niks… ik houd van groen! En dan met name donkergroen. Het geeft een rijkelijk warm gevoel, staat ontzettend chique en het is een kleur die zich gemakkelijk laat combineren. Laat je hieronder inspireren door deze toffe ‘anders dan anders’ kleur!

Urban sfeertje

Groen is mooi met eigenlijk alle soorten en kleuren hout. Het geeft dan zo’n mooie urban sfeer. Zeker met wat gave planten erbij. Hou het verder simpel en hang wat mooie foto’s erbij in allerlei kleuren houten lijstjes. Je krijgt gelijk zin in vakantie naar een of ander ver oord.

Edelmetalen

Maar ook met edelmetalen doet donkergroen het goed. Zeker met goud krijg je weer zo’n mooie rijke uitstraling in je huis. Combineer het dan met sophisticated zwart/ wit en hou het verder rustig.

Maar ook met zilver is het gaaf. Ga voor een zwarte side table en hang er een mooie grote zilveren spiegel boven. Maak het af met okergele accenten en het is net of je in een of ander oud historisch pand in Londen staat. Zo mooi.

Alle kanten

Zoals je ziet, kun je met donkergroen eigenlijk alle kanten op. Ik weet in ieder geval zeker dat er in mijn nieuwe huis een donkergroene muur komt. Ik kan nu al niet wachten…..jij?!