Wat geef je iemand die alles heeft?

Een cadeau verzinnen voor iemand die alles al lijkt te hebben: makkelijker gezegd dan gedaan. Toch is er altijd wel iets dat je kunt geven, zo groot of klein als je dat zelf wilt. Een persoonlijke touch is daarbij altijd goed; weet je écht niks, dan is een cadeaubon altijd een optie, maar de kans is groot één van onderstaande suggesties beter in de smaak zal vallen.

Wijn, of iets anders lekkers

Weet je niet zo goed wat je iemand moet geven als cadeau, dan is het altijd een slim idee om eens te kijken wat die persoon lekker vindt qua eten en drinken. Waar voor veel dingen geldt dat wanneer je iets eenmaal hebt, je het niet nog een keer wilt krijgen, is dat bij etenswaren en drank natuurlijk anders. Dit raakt een keertje op, en iets nieuws is dan altijd welkom.

Let dus even goed op, of vraag een beetje rond, om erachter te komen wat de persoon in kwestie graag eet of drinkt. Is iemand dol op een goede Franse rode wijn? Dan kun je daar vast en zeker wel een mooie fles van vinden. Probeer te gaan voor iets bijzonders; misschien een wijn die de ontvanger nog niet eerder heeft geprobeerd, of juist een fles van zijn of haar favoriete wijn, die alleen bij bijzondere gelegenheden wordt aangeschaft. Zo weet je zeker dat je diegene echt weet te verrassen en je cadeau in de smaak valt.

Witte wijn kan natuurlijk ook prima als cadeau worden gegeven. Een Franse witte wijn mag er ook zijn, maar er zijn nog veel meer soorten die het overwegen waard zijn. Kom je er echt niet uit, dan kun je ook een proeverijtje geven. Meerdere kleine flesjes, vaak goed voor één glas. Je kunt kiezen uit alleen rood, maar ook wit of allebei is vaak een optie. Een leuke manier om de ontvanger kennis te laten maken met nieuwe wijnen, en echt feestelijk om cadeau te doen. Ook ander lekkers, zoals chocolade of andere delicatessen, komen natuurlijk prima in aanmerking om cadeau te geven.

Credits: Scott Warman

Samen iets leuks doen

Vind je het lastig om iets te vinden wat de ontvanger echt lekker zal vinden, maar weet je ook geen ander cadeau? Dan kun je ook een leuk uitstapje cadeau doen. Herinneringen maken, samen een leuke dag beleven; dat zijn vaak de beste cadeaus. Zoek een bestemming, een mooie stad of juist een natuurgebied, waar jullie allebei blij van kunnen worden, en ga samen een dagje op stap. Zorg dat jij alles geregeld hebt, zodat de ontvanger alleen maar hoeft te relaxen en genieten. Een heerlijk cadeau!

Credits: Clay Banks