Voel jezelf bijzonder en stijlvol met Comma

Kleding, ik kan er niet genoeg van krijgen. Wanneer ik de kans krijg duik ik weer even de stad in om het een en ander te shoppen. Van een gebrek aan kleding is dan ook geen sprake. Eerder een overload! Ik krijg daarom ook vaak te horen dat ik mijn kast eens moet opruimen, en het overbodige weg moet gooien. Maar goed ik spendeer daar liever zo min mogelijk tijd aan en zit al snel weer met mijn gedachten bij wat ik nog meer wil aanschaffen. Onlangs werd ik getipt over Comma Fashion. Omdat ik zulke leuke outfits voorbij zag komen dacht ik, dit moet ik even met je delen.

Comma Fashion

Comma Fashion is een duits kledingmerk dat is opgericht in 2008. Nog vrij nieuw dus. Wist je al dat je het merk Comma gewoon bij de Bijenkorf kunt kopen?! Ook online wordt het merk verkocht op bijvoorbeeld Zalando of de Duitse website. Jammer overigens dat er nog geen Nederlandse online shop is. Maar niet getreurd, gelukkig is er in Roermond een fysieke winkel van dit toffe merk. Helaas is ook dit momenteel nog de enige fysieke winkel in Nederland. Dus je moet wel een eindje het land door voor je outfit. Maar hee, als dat alles is!

De kleding van Comma bestaat onder andere uit verfijnde kleding, perfect voor werk en een feestje. Wat leuk is aan Comma is dat het merk inspeelt op bepaalde behoeftes van de vrouw. Wij willen namelijk altijd nieuwe kleding. 

Waarom wij denken dat je jezelf bijzonder en stijlvol voelt met Comma

Dit Duitse merkje heeft twee verschillende lijnen, namelijk Comma en Comma casual identity. Ideaal want zo shop je in één keer een nieuwe outfit voor chique feestjes, een outfit voor je werk of gewoon voor thuis. Elke maand komen ze met een nieuwe collectie. Dus voor iedereen wat wils, de keuze is reuze zullen we maar zeggen.

Net zo nieuwsgierig geworden als ik? Hieronder een kleine sfeer impressie van het merk.

comma fashion 1 - fresh communications

Je garderobe opfleuren? Neem dan eens is een kijkje in het assortiment. Ik ben namelijk nog steeds enthousiast over dit merk en wellicht kun jij er iets leuks vinden.